«Είναι φυσιοθεραπευτής, πώς αποβλήθηκε;» - Ένα «τρελό» σκηνικό στη Νορβηγία και… δύο κίτρινες! (vid)

Αδιανόητο περιστατικό σε αναμέτρηση της Νορβηγίας, με φυσιοθεραπευτή να αποβάλλεται σε δευτερόλεπτά από τον διαιτητή, όντας εντός αγωνιστικού χώρου, με σκοπό να βοηθήσει τον παίκτη της ομάδας του. Αντιδράσεις – έπος, δεν παρενέβη… προφανώς ο VAR!



«Είναι φυσιοθεραπευτής, πώς αποβλήθηκε;» - Ένα «τρελό» σκηνικό στη Νορβηγία και… δύο κίτρινες! (vid)

Η αλήθεια είναι πως την τελευταία εξαετία, τα έχουμε δει… όλα στο ποδόσφαιρο. Και βάζουμε ως χρονικό πλαίσιο τα έξι χρόνια, διότι διαρκώς κάτι συμβαίνει και πάντα έχουμε κάτι να πούμε, για τη διαιτησία, τον VAR, μία απόφαση που δεν αντιληφθήκαμε.

Δεν πρόκειται για κάτι που ισχύει μόνο στην Premier League. Όλοι το αντιλαμβάνεστε. Ωστόσο, αυτό που συνέβη στη Νορβηγία, πριν από μερικά λεπτά, στην αναμέτρηση της Σάρπμποργκ με την Μπραν, είναι δεδομένο πως δεν έχει προηγούμενο.

Τι εννοούμε με αυτό; To παιχνίδι βρισκόταν στο 85ο λεπτό και στο 0-0. Ένας παίκτης των γηπεδούχων βρισκόταν στο έδαφος και χρειαζόταν ιατρική βοήθεια. Ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας μπήκε στο γήπεδο για να φτάσει στο σημείο που ήταν πεσμένος.

Ξέχασε όμως κάτι: να πάρει την άδεια του διαιτητή, με τον ρέφερι της συνάντησης να του δείχνει την κίτρινη κάρτα. Αυτομάτως, ο άνθρωπος του ιατρικού επιτελείου έγινε έξαλλος και ξεκίνησε να ειρωνεύεται και να δείχνει τον διαιτητή.

Και ο τελευταίος εκνευρίστηκε αρκετά. Αποτέλεσμα; Να του βγάλει κόκκινη κάρτα και ο φυσιοθεραπευτής, Ζοάο Φερέιρα, να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου! Επικές οι αντιδράσεις, είχαν μείνει άναυδοι και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές…

Δημήτρης Μανάκος