Αν η Λίβερπουλ πάρει τον Έντερσον, θα του χαρίσει ένα… ονειρικό 2024 – Η σεζόν της ζωής του στην Αταλάντα!

Δυναμικός. Κυριαρχικός. Με την «τρέλα» του Βραζιλιάνου και ένα ονειρικό 2024. Ρεκόρ στο… ρεκόρ, κορυφαία χρονιά στην καριέρα του, έξι γκολ, 36 συμμετοχές στην Αταλάντα, σε επίπεδο Serie A, ντεμπούτο με το εθνόσημο! Και η Λίβερπουλ έχει ήδη ρωτήσει για τον Έντερσον, γνωρίζοντας το ποσό που τον «συνοδεύει» και το συμβόλαιο που τον «δένει»…



Αν η Λίβερπουλ πάρει τον Έντερσον, θα του χαρίσει ένα… ονειρικό 2024 – Η σεζόν της ζωής του στην Αταλάντα!

Ο κόσμος της Λίβερπουλ έχει… τρομάξει. Και ο λόγος είναι ξεκάθαρος. Διότι προς το παρόν, δεν βλέπει να υπάρχει μία μεγάλη κινητικότητα ως προς την ενίσχυση της ομάδας.

Ωστόσο, για να είμαστε δίκαιοι, δεν πρέπει να παραβλέπουμε, πως εξαιρώντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η πλειοψηφία του Big 6 περιμένει. Δεν βιάζεται, αναμένει να δει πώς θα κυλήσει το καλοκαιρινό «παζάρι» και αναλόγως θα πράξει.

Ο Fabrizio Romano λοιπόν, θέλησε να καθησυχάσει το κοινό των «κόκκινων». Και για τον λόγο αυτόν, επισήμανε πως γίνεται σημαντική δουλειά από την ομάδα για τις μεταγραφές, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και ένας εκ των στόχων της Λίβερπουλ είναι ο Έντερσον της Αταλάντα.

Πρόκειται για τον 25άχρονο Βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος βίωσε φέτος την κορυφαία σεζόν της καριέρας του. Αποκτήθηκε πριν από δύο καλοκαίρια έναντι 22 εκατομμυρίων από τη Σαλερνιτάνα και πλέον, σχεδόν έχει διπλασιάσει την αξία του.

Κατέγραψε 36 συμμετοχές, σκόραρε έξι φορές, πράγμα που δεν είχε κάνει σε μία σεζόν, ποτέ στο παρελθόν. Ήταν αναντικατάστατος και «χτύπησε» για πρώτη φορά την πόρτα της Βραζιλίας, με την οποία έκανε το ντεμπούτο του, τον Ιανουάριο του 2024!

Στα 40 εκατομμύρια η αξία του τη δεδομένη χρονική στιγμή, μέχρι το 2027 το συμβόλαιό του. Διερευνητικές επαφές έχουν γίνει. Ο Fabrizio Romano το είπε ξεκάθαρα. Και πλέον, περιμένουμε… Η Λίβερπουλ δουλεύει για μεταγραφές, εμείς δεν το μαθαίνουμε!

Δημήτρης Μανάκος