Η… παράνοια στο «σήριαλ» Καλαφιόρι – Άρσεναλ συνεχίζεται: Έβαλε δικηγόρους η Ρόμα, διεκδικεί ποσοστό!

Η Ρόμα, η Βασιλεία, η Μπολόνια και η Άρσεναλ. Τέσσερις διαφορετικές ομάδες, ένας συνδετικός κρίκος: ο Ρικάρντο Καλαφιόρι, του οποίου η μεταγραφή στους «κανονιέρηδες», έχει πραγματικά εξελιχθεί σε επικό σενάριο. Και μένει να δούμε πώς ακριβώς θα καταλήξει όλο αυτό, από την στιγμή που οι «τζιαλορόσι» κινήθηκαν νομικά για να εισπράξουν επτά εκατομμύρια από τους Ελβετούς!



Η… παράνοια στο «σήριαλ» Καλαφιόρι – Άρσεναλ συνεχίζεται: Έβαλε δικηγόρους η Ρόμα, διεκδικεί ποσοστό!

Τι και αν πριν από δύο περίπου ημέρες, ο Fabrizio Romano έκανε λόγο για απόλυτη συμφωνία ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μπολόνια; Τι και αν οι «κανονιέρηδες» έχουν εξασφαλίσει το «ναι» του ποδοσφαιριστή και αναμένουν απλά να διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες, ανάμεσα στην ιταλική ομάδα και την Βασιλεία;

Τα πράγματα μοιάζουν να περιπλέκονται για μία ακόμη φορά, με το σήριαλ ανάμεσα σε Καλαφιόρι και «κανονιέρηδες», να προσφέρεται εκ νέου για… θέαμα. Τι συμβαίνει τώρα, σε αυτήν την περίπτωση;

Ο λόγος που πλέον καθυστερεί η ολοκλήρωση της μεταγραφής, έγκειται στην επιθυμία της Ρόμα να εισπράξει επίσης χρήματα από τη μεταγραφή! Οι «τζιαλορόσι» διεκδικούν επτά εκατομμύρια, από τα 19 που θα βάλει στα ταμεία της η Βασιλεία, χάρη στο ποσοστό μεταπώλησης που είχε συμπεριλάβει στην συμφωνία της με την Μπολόνια, όταν πούλησε τον Καλαφιόρι.

Η Ρόμα λοιπόν, υποστηρίζει πως το 40% της αμοιβής της Βασιλείας της ανήκει και για τον λόγο αυτόν, κινείται νομικά! Μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί και αυτό το «επεισόδιο», με ιταλικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για δικηγόρους που συνεννοούνται μεταξύ τους, προκειμένου να μην καθυστερήσει άλλο το deal της Άρσεναλ!

Δημήτρης Μανάκος