Ποιος είναι ο Κούμπο που «κλείνει» στη Λίβερπουλ; Το δημοσίευμα που θύμισε… Έντο και τα 65 εκατομμύρια! (vid)

Και από το… πουθενά, «βόμβα» με Τακεφούσα Κούμπο ακούγεται για τη Λίβερπουλ, με δημοσιεύματα από την Ιαπωνία να τον θέλουν να βρίσκεται μία «ανάσα» από το «Άνφιλντ», έναντι 65 εκατομμυρίων. Πολλοί θεωρούν πως η υπόθεση έχει βάση, καθώς η σελίδα που αποκάλυψε το ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, είναι η ίδια που έγραψε πρώτη για τον Έντο και τους «κόκκινους», μερικές ημέρες πριν από το «here we go»! Υπάρχει πιθανότητα άραγε, αν ολοκληρωθεί η εν λόγω κίνηση, να επηρεάσει το μέλλον του Λουίς Ντίας στην ομάδα;



Ποιος είναι ο Κούμπο που «κλείνει» στη Λίβερπουλ; Το δημοσίευμα που θύμισε… Έντο και τα 65 εκατομμύρια! (vid)

«Βόμβα» με τον Ιάπωνα παίκτη, Τακεφούσα Κούμπο, ήρθε να βάλει στα μεταγραφικά της Λίβερπουλ, η ιστοσελίδα από την Ιαπωνία, «Sponichi Annex»!

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο «αστέρας» της ομάδας των Σαμουράι, έρχεται στο «Άνφιλντ» άμεσα, έναντι 65 εκατομμυρίων!

Προτού μπούμε στη διαδικασία να κρίνουμε, αν κάτι τέτοιο μπορεί να ισχύει, ας υπολογίσουμε πως το «Sponichi» θεωρείται έγκυρο μέσο, αφού ήταν το πρώτο που αποκάλυψε τη μεταγραφή του Γουατάρου Έντο από την Στουτγκάρδη στους «κόκκινους», πριν από 11 μήνες.

Γράφεται λοιπόν πως οι διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ φτάνουν στα 65 εκατομμύρια, την στιγμή που οι ετήσιες απολαβές του θα «αγγίζουν» τα τρία εκατομμύρια. Αν κάτι τέτοιο συμβεί, τότε θα συζητάμε για τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία της χώρας του ανατέλλοντος ήλιου.

Από εκεί και πέρα, για όσους δεν γνωρίζετε, ο 23άχρονος αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στο δεξί άκρο της επίθεσης, χαρακτηρίζεται από την κλειστή του ντρίπλα, ενώ έχοντας ξεκινήσει τη καριέρα του ως «δεκάρι», είναι καλός και στη δημιουργία του παιχνιδιού.

Είναι στο 1.73, μετακόμισε για πρώτη φορά στην Ισπανία το 2011, στα 10 του χρόνια, για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Το 2015, σε ηλικία 14 ετών, επέστρεψε στην Ιαπωνία, προτού πατήσει άλλη μια φορά το ισπανικό έδαφος το 2019, αυτή τη φορά με τα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης! Τα τελευταία δύο χρόνια παίζει στη Σοσιεδάδ, με την οποία έχει καταγράψει 16 γκολ και 14 ασίστ, σε 85 αναμετρήσεις, σε όλες τις διοργανώσεις!

 

Δημήτρης Μανάκος