«Και αν πάρετε τον Ντε Μπρόινε, έχουμε λύση»: Η Σίτι θα δώσει… χρυσό στην Πάλας για τον Έζε!

Προς το παρόν, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε μένει στη Μάντσεστερ Σίτι. Τι θα συμβεί όμως, αν οι Σαουδάραβες αποφασίσουν να καταθέσουν μία τεράστια πρόταση για να τον κάνουν δικό τους; Οι «πολίτες» έχουν ήδη βρει την λύση και αυτή ακούει στο όνομα του… Έζε από την Κρίσταλ Πάλας!



«Και αν πάρετε τον Ντε Μπρόινε, έχουμε λύση»: Η Σίτι θα δώσει… χρυσό στην Πάλας για τον Έζε!

Μπορεί ο Fabrizio Romano να έχει ξεκαθαρίσει πολλάκις, τις τελευταίες 24 ώρες, πως η Αλ Ιτιχάντ έχει αποκλειστικά στραμμένη την προσοχή της στον Έντερσον και όχι στον Κέβιν Ντε Μπρόινε, όμως το όνομα του Βέλγου προφανώς και υπάρχει στο τραπέζι των ομάδων της Αραβίας.

Και για τον λόγο αυτόν, η Μάντσεστερ Σίτι προσέχει για να… έχει. Θα ήθελε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της μέχρι και το καλοκαίρι του 2025, αλλά αν κάνει την εμφάνισή της μία άκρως δελεαστική πρόταση, δύσκολα θα την απορρίψει.

Κατά συνέπεια, αναζήτησε και έχει βρει τον ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να καλύψει το ενδεχόμενο κενό του Βέλγου. Είναι ο Έζε, από την Κρίσταλ Πάλας, και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Mirror, οι «πολίτες» είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν αδρά.

Στα 68 εκατομμύρια υπολογίζεται η αρχική προσφορά που θα μπορούσαν να καταθέσουν, σε μία περίπτωση που θα προχωρήσει ΜΟΝΟ σε περίπτωση που ο Ντε Μπρόινε φύγει από το «Έτιχαντ»!

Δημήτρης Μανάκος