Ο πρώτος άτυχος: Θα χάσει τα δύο εναρκτήρια ματς της σεζόν, θα λείψει για την Μπράιτον κόντρα στη Γιουνάιτεντ!

Άσχημα νέα για την Μπράιτον, η οποία θα ξεκινήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο της Premier League, δίχως τον βασικό της γκολκίπερ! Πρεμιέρα στο «Γκούντισον Παρκ», συνέχεια στο «Άμεξ» απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα βρεθεί στην ενδεκάδα ο Τζέισον Στιλ.



Ο πρώτος άτυχος: Θα χάσει τα δύο εναρκτήρια ματς της σεζόν, θα λείψει για την Μπράιτον κόντρα στη Γιουνάιτεντ!

Είναι δεδομένα το χειρότερο σενάριο για έναν ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Να τραυματίζεται, να χάνει σημαντικό μέρος της προετοιμασίας, να μην είναι έτοιμος στην έναρξη της αγωνιστικής περιόδου και να μην υπολογίζεται φυσικά για τα παιχνίδια του καλοκαιριού.

Δεν είχαμε διαβάσει ως στιγμής κάτι τέτοιο, για κάποιον ποδοσφαιριστή της Premier League, αλλά το άσχημο νέο επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο και αφορά την Μπράιτον. Ο λόγος για τον νεαρό γκολκίπερ, Μπαρτ Βερτμπρούγκεν, ο οποίος αγωνίστηκε ως βασικός στο EURO 2024  με την Ολλανδία.

Επέστρεψε στο «Άμεξ» με ζήτημα τραυματισμού, θα χάσει τα δύο εναρκτήρια ματς της χρονιάς και θα μείνει εκτός συνολικά για 1,5 μήνα. Την θέση του θα πάρει ο Τζέισον Στιλ, με την Μπράιτον να κάνει πρεμιέρα στο «Γκούντισον Παρκ» κόντρα στην Έβερτον, για να υποδεχθεί εν συνεχεία τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Δημήτρης Μανάκος