Μπορεί η Βίλα να κάνει το «μπαμ» του καλοκαιριού; «Δέλεαρ» το Champions League, μιλά με τον Φέλιξ!

Συζητήσεις με τον Ζοάο Φέλιξ σκέφτεται να ξεκινήσει η Άστον Βίλα, προκειμένου να καταφέρει να καλύψει επάξια το κενό που άφησε ο Μούσα Ντιαμπί!



Μπορεί η Βίλα να κάνει το «μπαμ» του καλοκαιριού; «Δέλεαρ» το Champions League, μιλά με τον Φέλιξ!

Την δεύτερη πιο ακριβή πώληση στην ιστορία της κατέγραψε η Άστον Βίλα πριν από μερικές ώρες, με τον Μούσα Ντιαμπί να αποχωρεί από το «Βίλα Παρκ», έναν χρόνο μετά την άφιξή του, έναντι 60 εκατομμυρίων!

Ξεπέρασε τον Ντάγκλας Λουίζ, που έφυγε για τη Γιουβέντους με 51, και αυτομάτως, βρίσκεται μόνο πίσω από τον Τζακ Γκρίλις, και τη μετακίνηση των 100 εκατομμυρίων στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ουνάι Έμερι λοιπόν, καλείται τώρα να αναπληρώσει το κενό του και σύμφωνα με την «Guardian», έχει βρει τον ποδοσφαιριστή που μπορεί να το κάνει: ο λόγος για τον Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος επέστρεψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του από την Μπαρτσελόνα.

Ιδανικά, δεν μοιάζει να προτιμά να μείνει στους «ροχιμπλάνκος» και μία δεύτερη θητεία στην Premier League, μετά από αυτήν με την Τσέλσι, για έξι μήνες, ενδεχομένως να του άρεσε ως σκέψη. Μην ξεχνάμε φυσικά και το «δέλεαρ» του Champions League, με την Άστον Βίλα να προέρχεται από την κορυφαία σεζόν στην ιστορία της!

Δημήτρης Μανάκος