«Φύγε και… βλέπουμε»: Πώς ο Γκρίνγουντ μπορεί να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Αποχώρησε για τη Μαρσέιγ, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, έβαλε 26 εκατομμύρια στα ταμεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί στο μέλλον! Για τον λόγο αυτόν άλλωστε, οι «κόκκινοι διάβολοι» τοποθέτησαν μία ειδική ρήτρα στον Μέισον Γκρίνγουντ…



«Φύγε και… βλέπουμε»: Πώς ο Γκρίνγουντ μπορεί να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Τις τελευταίες του ώρες στο Μάντσεστερ και το «Ολντ Τράφορντ» βίωσε ο Μέισον Γκρίνγουντ, ο οποίος αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Μαρσέιγ, έναντι 26 εκατομμυρίων.

Οι Μασσαλοί τα βρήκαν σε όλα με τη Γιουνάιτεντ, ο ποδοσφαιριστής άφησε το club, στο οποίο ανδρώθηκε και δύο χρόνια μετά τα όσα έγιναν εκτός αγωνιστικού χώρου με την σύντροφό του, αποχωρεί από τους «κόκκινους διαβόλους».

Ωστόσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας παρακολουθήσει και τον επιτυχημένο του δανεισμό στη Χετάφε, δεν θέλησε να τον χάσει πλήρως από το μικροσκόπιό της. Και για τον λόγο αυτόν, διεκδίκησε και εν τέλει κατάφερε, να τοποθετήσει στο νέο του συμβόλαιο και μία ειδική ρήτρα!

Μία «buy back clause», σύμφωνα με την οποία η Μαρσέιγ θα είναι υποχρεωμένη να… επιστρέψει τον ποδοσφαιριστή στην Αγγλία, με ένα ήδη καθορισμένο ποσό. Πρόκειται για μία «πολιτική» που συχνά «υιοθετεί» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με παίκτες που βγήκαν από τις ακαδημίες της.

Και παρά τα όσα έχουν συμβεί, αποφάσισε να την συμπεριλάβει και στον Μέισον Γκρίνγουντ, αποδεικνύοντας και εμπράκτως πως τίποτα δεν αποκλείεται στο μέλλον!

Δημήτρης Μανάκος