Από ball-boy μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τώρα στην Τσέλσι: Ο Γουάιλεϊ επίσημα στα μπλε μέχρι το 2030!

Ακόμα ένα ποδοσφαιρικό του όνειρο που γίνεται αληθινό. Η στιγμή για τη μετακίνηση στο ανώτατο επίπεδο της Ευρώπης. Ο Καλέμπ Γουάιλεϊ είναι κι επίσημα παίκτης της Τσέλσι για τα επόμενα 6+1 χρόνια και η τρελή διαδρομή του στο άθλημα συνεχίστηκε με την μεγαλύτερη στιγμή του, σε συλλογικό επίπεδο, λίγο προτού αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες!  



Από ball-boy μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τώρα στην Τσέλσι: Ο Γουάιλεϊ επίσημα στα μπλε μέχρι το 2030!

Από ball-boy στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ, έφτιαξε το δρόμο του και τον «περπάτησε» με πείσμα, υπομονή, αλλά και με ταλέντο που δεν γινόταν να μην το παρατηρήσει κάποιος. 

Ο Καλέμπ Γουάιλεϊ το καλοκαίρι του 2024 θα το θυμάται για πάντα, όταν θα κοιτάζει πίσω τη στιγμή που όλα άρχισαν να του έρχονται απανωτά και να τον δικαιώνουν για τις προσπάθειές του.

Η Ατλάντα Γιουνάιτεντ τον παραχώρησε στην Τσέλσι έναντι 8,5 εκατομμυρίων λιρών, με την ομάδα του MLS να εξασφαλίζει και ποσοστό μεταπώλησης. 

Ο νεαρός φουλ μπακ αφήνει τις ΗΠΑ για να βρεθεί στην Ευρώπη, εκεί όπου θα παίξει σε λίγες μέρες και ως μέλος της Ολυμπιακής ομάδας της πατρίδας του, στους Αγώνες του Παρισιού!

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Γουάιλεϊ θα παραχωρηθεί δανεικός στην Στρασμπούρ για τη νέα αγωνιστική περίοδο...

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης