Το πιο πολυσυζητημένο... here we go, έφτασε: Υπογράφει στην Άρσεναλ ο Καλαφιόρι!

Τώρα πια τίποτα δεν δείχνει ικανό να χαλάσει αυτή τη μεταγραφή! Τα έγγραφα ετοιμάζονται και... here we go! Ο Ρικάρντο Καλαφιόρι θα γίνει κάτοικος Λονδίνου και θα βρίσκεται στην Άρσεναλ που τον κάνει δικό της από την Μπολόνια έναντι 45+5 εκατομμυρίων ευρώ. Ίσως και εντός της ημέρας στο Λονδίνο ο ποδοσφαιριστής!



Το πιο πολυσυζητημένο... here we go, έφτασε: Υπογράφει στην Άρσεναλ ο Καλαφιόρι!

Τα μίλησαν, τα συμφώνησαν, έδωσαν τα χέρια και τώρα ετοιμάζουν τις απαραίτητες διαδικασίες! 

Ο Ρικάρντο Καλαφιόρι θα παίξει τελικά στην Άρσεναλ από τη νέα σεζόν και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αφού έχουμε οριστικό deal. Βέβαια, με αυτή την υπόθεση μέχρι να επισημοποιηθεί όλοι θα πρέπει να κρατούν.. μικρό καλάθι, ωστόσο, πλέον, όλα δείχνουν να έχουν μπει στη θέση τους! 

Η Μπολόνια συμφώνησε για τα 45+5 εκατομμύρια ευρώ με το 50% του ποσού να πηγαίνει στη Βασιλεία για το ποσοστό μεταπώλησης που είχε εξασφαλίσει όταν παραχωρούσε τον παίκτη στους «ροσομπλού». 

Ο Ιταλός αμυντικός τα έχει βρει σε όλα με τους «κανονιέρηδες», εκείνοι ετοιμάζουν τα ιατρικά τεστ και τις υπογραφές για την τρέχουσα εβδομάδα και δεν αποκλείεται ο εκ των διακριθέντων του Euro 2024 να ταξιδέψει ακόμα και εντός της ημέρας με προορισμό το Λονδίνο. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης