Ο Πεπ ξεκαθάρισε τα πάντα για Ντε Μπρόινε και έδειξε πως δεν «καίγεται» για μεταγραφές

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα διανύει ένα από τα πιο χαλαρά καλοκαίρια του ως προπονητής, αφού δείχνει να μην εντοπίζει αδυναμίες στο ρόστερ ώστε να πιέσει καταστάσεις για μεταγραφές. Και αυτό ενισχύεται από την κουβέντα που έχει κάνει με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, γνωρίζοντας πως ο Βέλγος δεν υπάρχει περίπτωση ν' αποχωρήσει. 



Ο Πεπ ξεκαθάρισε τα πάντα για Ντε Μπρόινε και έδειξε πως δεν «καίγεται» για μεταγραφές

Προς το παρόν οι «πολίτες» έχουν πραγματοποιήσει μόλις μια μεταγραφή. Αυτή του Σάβιο από την Τρουά που είναι συμφερόντων City Football Group. 

Ο Ιούλιος ολοκληρώνεται, η νέα σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ απέχει πια ένα 20ήμερο, αλλά ο Πεπ είναι πολύ χαλαρός στο κομμάτι της ενίσχυσης του ρόστερ. 

Από τη στιγμή που ξεκαθάρισε τα πάντα γύρω από τον Κέβιν Ντε Μπρόινε και τόνισε πως ο Βέλγος θα παραμείνει στο Μάντσεστερ κόντρα στη φημολογία που είχε προκληθεί τις προηγούμενες μέρες, όλα κυλούν ήρεμα στη γαλάζια πλευρά της αγγλικής πόλης. 

«Θεωρώ ότι κατά 85, 90, 95% θα έχουμε το ίδιο ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Υπάρχει ακόμα χρόνος για να κάνουμε κινήσεις αν χρειαστεί ή αν αποχωρήει κάποιος...» είπε ο Καταλανός προπονητής. 

Στον «αέρα» ακόμα βρίσκεται το θέμα του Έντερσον που πιθανότατα να μετακινηθεί στη Σαουδική Αραβία αν η Σίτι ικανοποιηθεί στο οικονομικό, αλλά και γι' αυτό το ζήτημα είναι ακόμα νωρίς. 

Κώστας Ζάλιαρης