«Ευρώπη, έρχονται οι villans»: Μεταγραφές και χρήματα... άλλου επιπέδου φέτος για την Άστον Βίλα!

Φτιάχνει ομάδα για να είναι υπερήφανο το Μπέρμιγχαμ που θα τη βλέπει στην Ευρώπη. Η Άστον Βίλα έχει κάνει τρομερές κινήσεις στο φετινό μεταγραφικό «παζάρι» και αυτή τη στιγμή έχει καταφέρει να ξεπεράσει κάθε άλλο ευρωπαϊκό κλαμπ στα χρήματα που έχει διαθέσει για να ενισχύσει το ρόστερ της! 



«Ευρώπη, έρχονται οι villans»: Μεταγραφές και χρήματα... άλλου επιπέδου φέτος για την Άστον Βίλα!

Ουνάι Έμερι και Μόντσι συνεχίζουν τη φοβερή δουλειά στο μεταγραφικό σχεδιασμό των villans που ετοιμάζονται για την παρουσία τους στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα αγωνιστική περίοδο, στη νέα μορφή που θα έχει πλέον η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. 

Η Βίλα οχυρώνεται, φροντίζει να δυναμώσει σε θέσεις που υπάρχει ανάγκη, κινείται με νοοτροπία αλλαγής επιπέδου το φετινό καλοκαίρι και αυτό αποτυπώνεται και στον τρόπο με τον οποίο υπερέχει όλων των υπόλοιπων κλαμπ της γηραιάς ηπείρου. 

Συγκεκριμένα, μετά και την επισημοποίηση της μεταγραφής του Ονανά από την Έβερτον έναντι 50 εκατομμυρίων, ο σύλλογος από το Μπέρμιγχαμ έχει διαθέσει τα περισσότερα χρήματα από κάθε άλλη ομάδα της Ευρώπης μέχρι αυτή τη στιγμή για μεταγραφές! 

Έφτασε στα 176 εκατ.ευρώ το συνολικό ποσό που έχουν διαθέσει οι villans για προσθήκες στο ρόστερ και ο Έμερι θέλει να συνεχίσει, γι' αυτό και σκέφτεται φιλόδοξα την περίπτωση του Ζοάο Φέλιξ! 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης