Τρελό: Έπαιξε 8 ματς στην Πρέμιερ σε 4 χρόνια, πήρε 20 εκατομμύρια και έφυγε!

Ένας από τους πιο ξεχασμένους ποδοσφαιριστές σε ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά απόλυτα... ευτυχισμένος με το ποσό που κατάφερε να βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό δίχως να ιδρώσει! Ο Μαλάνγκ Σαρ αποχωρεί από την Τσέλσι κατά 20 εκατομμύρια πλουσιότερος την τελευταία 4ετία χωρίς να καν να έχει φθαρεί η φανέλα του. 



Τρελό: Έπαιξε 8 ματς στην Πρέμιερ σε 4 χρόνια, πήρε 20 εκατομμύρια και έφυγε!

Ο 25χρονος αμυντικός έλυσε το συμβόλαιό του με τους «μπλε» προκειμένου να μετακινηθεί στη Λανς και να παίξει τη νέα σεζόν στη Ligue1. 

Ναι μεν στο κλαμπ του Λονδίνου ανακουφίστηκαν και απαλλάχθηκαν από το δεσμευτικό έγγραφο με τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο, έχουν βγει τρομερά ζημιωμένοι από αυτή τη συνεργασία. 

Ο Μαλάνγκ Σαρ σε 4 χρόνια πραγματοποίησε μόλις 8 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και συνολικά είχε 21 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, βοηθώντας την Τσέλσι να κατακτήσει και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων επί εποχής Τούχελ. 

Το συμβόλαιό του είχε αποδοχές 100.000 λίρες την εβδομάδα και κανονικά έληγε το 2025, όμως, ο παίκτης επέλεξε να βοηθήσει στη λύση της συνεργασίας για να κάνει το επόμενο βήμα. 

Πρόκειται για έναν από τους πιο ξεχασμένους παίκτες, που μπορεί να μην βρέθηκε ποτέ στην επιφάνεια στην καθημερινότητα των «μπλε», αλλά ξέρει πως ο τραπεζικός του λογαριασμός γέμισε... άκοπα! 

Κώστας Ζάλιαρης