Ανακοίνωσε την αποστολή της Λίβερπουλ για ΗΠΑ ο Σλοτ – Δύο οι απουσίες, φήμες για δανεισμό και… Ρούνεϊ!

Στις ΗΠΑ βρίσκεται η Λίβερπουλ για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της και η αποστολή που πήρε μαζί του ο Άρνε Σλοτ έγινε γνωστή. «Μέσα» ο Κώστας Τσιμίκας, εκτός δύο νεαροί, σενάρια για δανεισμό. Στην συζήτηση και η Πλίμουθ του Γουέιν Ρούνεϊ, με δημοσιογράφους να διαψεύδουν τις φήμες, επισημαίνοντας τραυματισμούς στη μέση!



Ανακοίνωσε την αποστολή της Λίβερπουλ για ΗΠΑ ο Σλοτ – Δύο οι απουσίες, φήμες για δανεισμό και… Ρούνεϊ!

Γνωστή έγινε πριν από μερικά λεπτά η αποστολή της Λίβερπουλ για την περιοδεία της ομάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας, ενόψει της νέας σεζόν.

Η αλήθεια είναι πως δεν υπήρξαν ιδιαίτερες εκπλήξεις, με άπαντες να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή, την στιγμή που ο Άλισον Μπέκερ και ο Ντιόγο Ζότα, θα ενσωματωθούν σε αυτήν λίγο αργότερα, λόγω έξτρα άδειας εξαιτίας των διεθνών τους υποχρεώσεων.

Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Τσιμίκας ταξιδεύει κανονικά με την ομάδα, επιβεβαιώνοντας τις φήμες παραμονής του στο club.

Όσον αφορά τις δύο απουσίες που έκαναν την εμφάνισή τους και έβαλαν σε σκέψεις τους φίλους των «κόκκινων»; Πρόκειται για τους νεαρούς, Μπόμπι Κλαρκ και Τζέιντεν Ντανς, με τον κόσμο της ομάδας να κάνει λόγο για πιθανό δανεισμό!

Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως ο δεύτερος έχει συνδέσει έντονα το όνομά του με την Πλίμουθ, την οποία αισίως ανέλαβε ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και έγκριτοι ρεπόρτερ της Λίβερπουλ που δηλώνουν πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Επισημαίνουν πως αμφότεροι αντιμετωπίζουν ζητήματα τραυματισμών στη μέση και για αυτόν τον λόγο έχουν τεθεί εκτός. Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος