Είναι θέμα φιλοσοφίας: Γι' αυτό η Λίβερπουλ καθυστερεί τις μεταγραφές

Όσα λέγονται και γράφονται στον Τύπο, δεν επηρεάζουν το μεταγραφικό σχεδιασμό και τις σκέψεις των ανθρώπων της Λίβερπουλ για το ρόστερ της νέας σεζόν. Το γεγονός πως τα πάντα παραμένουν σε επίπεδο φημών και δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό, είναι αποτέλεσμα της νοοτροπίας του Μάικλ Έντουαρντς και του τρόπου που λειτουργεί σε κάθε μεταγραφική περίοδο.  



Είναι θέμα φιλοσοφίας: Γι' αυτό η Λίβερπουλ καθυστερεί τις μεταγραφές

Ο Έντουαρντς επέστρεψε στο κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ (μαζί και με τον Γιούλιαν Γουόρντ) στην έναρξη της μετά – Κλοπ εποχής και γνωρίζει πολύ καλά πώς... παίζεται το παιχνίδι κάθε καλοκαίρι και κάθε χειμώνα στο κομμάτι των προσθαφαιρέσεων στο ρόστερ.

Ο Άρνε Σλοτ προσελήφθη, έχει στο πλευρό του και τον Τζον Χάιτινχα, η Λίβερπουλ μπαίνει σε νέα εποχή, αλλά σιγά – σιγά φτάνει ο Αύγουστος και οι μεταγραφές... αγνοούνται.

Όπως παρουσιάζεται μέσω και του Athletic, όλα είναι υπό έλεγχο σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό των «κόκκινων» για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο νέος κόουτς έχει υλικό για να δουλέψει, έχει παίκτες που επέστρεψαν από δανεισμούς για να τσεκάρει και να υπολογίζει σ' εκείνους, αλλά γενικά είναι τέτοια η φιλοσοφία του Έντουαρντς που δεν θα βιαστεί για τίποτα.

«Μόνο αν αισθανθούμε ότι όντως υπάρχουν περιπτώσεις που μπορούν να μας βοηθήσουν σημαντικά και να προσθέσουν ποιότητα και αξία στο χορτάρι θα προχωρήσουμε» είναι το μήνυμα που περνά ο σύλλογος του λιμανιού.

Κώστας Ζάλιαρης