Η λύση για να πάρει η Γιουνάιτεντ Ουγκάρτε και Ντε Λιχτ είναι να πουλήσει μέχρι και 7 παίκτες!

Ήδη έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ για τις προσθήκες των Γιόρο και Ζίρκζεϊ και θέλει να προχωρήσει σε νέες ποιοτικές προσθήκες. Ωστόσο, η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να διευθετήσει τα οικονομικά της και οι υποθέσεις των Ουγκάρτε και Ντε Λιχτ θα προχωρήσουν πιο γρήγορα, αν σημειωθούν αρκετές πωλήσεις παικτών.  



Η λύση για να πάρει η Γιουνάιτεντ Ουγκάρτε και Ντε Λιχτ είναι να πουλήσει μέχρι και 7 παίκτες!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» εμφανίζονται διατεθειμένοι ν' αρχίσουν ν' αποδεσμεύουν παίκτες από το ρόστερ τους και να πουλήσουν και πέντε και έξι και εφτά ποδοσφαιριστές. Αρκεί να υπάρξουν έσοδα που θα βοηθήσουν στις επόμενες μεταγραφές και φυσικά στη διατήρηση μιας νοικοκυρεμένης οικονομικής κατάστασης στα βιβλία του συλλόγου.

Όπως αναφέρει το ESPN, η αποχώρηση του Γκρίνγουντ έναντι 26 εκατ.λιρών δεν θα είναι η μοναδική που θα σημειωθεί φέτος στο «Ολντ Τράφορντ», με τον Τζέιντον Σάντσο επίσης να βρίσκεται στη λίστα με τους υπό – παραχώρηση παίκτες εφόσον βρεθεί κάτι καλό, παρά και την κουβέντα που έκανε με τον Τεν Χαγκ.

Ονόματα όπως αυτά των Μαγκουάιρ, ΜακΤόμινεϊ και Άντονι φέρονται να βρίσκονται ανάμεσα σ' εκείνα για τα οποία η Γιουνάιτεντ θα κάνει κουβέντες για πώληση, ενώ ενδιαφέρον έχει προσελκύσει και ο Γουάν – Μπισάκα το φετινό καλοκαίρι.

Η Μπάγερν αξιώξει 50 εκατομμύρια ευρώ... ακατέβατα για τον Ντε Λιχτ, ενώ, η Παρί ενημέρωσε πως θέλει τουλάχιστον 70 εκατομμύρια για τον Ουγκάρτε. Και κάπως έτσι οι περιπτώσεις τους γίνονται ζόρικες για την ομάδα του Μάντσεστερ...

Κώστας Ζάλιαρης