Σε αυτό το γήπεδο δεν θα θέλεις να βρεθείς ως αντίπαλος: Ανατριχίλα προκάλεσε η Ρόμα, σχεδιάζοντας το μεγαλύτερο «πέταλο» οπαδών! (vid)

«Αυτό δεν θα είναι ακόμα ένα γήπεδο. Θα είναι μια υπόσχεση. Μια υπόσχεση για τίτλους και ιστορία». Και κάπως έτσι το βίντεο της Ρόμα για τη μορφή του νέου γηπέδου στο πρότζεκτ που σημειώνει βήματα προόδου, προκάλεσε ανατριχίλα, ενθουσιασμό, θαυμασμό και... φόβο προς κάθε αντίπαλο. Το νέο «σπίτι» των Ρωμαίων θα έχει το μεγαλύτερο «πέταλο» σε ολόκληρη την Ευρώπη! 



Σε αυτό το γήπεδο δεν θα θέλεις να βρεθείς ως αντίπαλος: Ανατριχίλα προκάλεσε η Ρόμα, σχεδιάζοντας το μεγαλύτερο «πέταλο» οπαδών! (vid)

Οι «τζιαλορόσι» έφτιαξαν ένα βίντεο το οποίο σε καθηλώνει από το πρώτο του δευτερόλεπτο. 

Αυτό που θέλουν να δημιουργήσουν δεν είναι απλά ένα νέο γήπεδο, μια νέα έδρα. Είναι μια ξεχωριστή... κοινότητα. Ένας τόπος λατρείας. Κάτι που συνδυάζει το υπερσύγχρονο που παρέχει όλες τις ανέσεις, μαζί με την πιο «καυτή» οπαδική ατμόσφαιρα σε ολόκληρη την Ευρώπη. 

Τα πλάνα είναι εντυπωσιακά, το «πέταλο» των οργανωμένων θα είναι το μεγαλύτερο που υπάρχει στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή και το πλάνο προχωρά έπειτα και από το meeting που πραγματοποίησαν νωρίτερα μέσα στη μέρα ο αντιπρόεδρος της Ρόμα, Ράιαν Φρέντκιν, η Ελληνίδα CEO του συλλόγου, Λίνα Σουλούκου και ο Δήμαρχος της Ρώμης, Ρομπέρτο Γκαλτιέρι .

Απολαύστε το βίντεο: 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης