Σόμποσλαϊ: «Εκεί διαφέρει ο Σλοτ από τον Κλοπ, δουλεύουμε όλοι με χαρά»

Ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ έχει βρει ενδιαφέρουσα τη νέα κατάσταση στη Λίβερπουλ στην έναρξη της εποχής του Άρνε Σλοτ στην άκρη του πάγκου. Τόνισε πως υπάρχουν διαφορές σχετικά με τα όσα είχαν μάθει οι «κόκκινοι» από τον Κλοπ, αλλά ξεκαθάρισε πως όλοι δουλεύουν με χαρά υπό τις οδηγίες του Ολλανδού. 



Σόμποσλαϊ: «Εκεί διαφέρει ο Σλοτ από τον Κλοπ, δουλεύουμε όλοι με χαρά»

Ο Ούγγρος χαφ ενσωματώθηκε στην ομάδα λίγο μετά την έναρξη της προετοιμασίας, αφού φυσικά βρισκόταν για μερικές μέρες στη Γερμανία και στο Euro 2024, με την εθνική ομάδα της πατρίδας του ν' αποχαιρετά το τουρνουά από τη φάση των ομίλων. 

Η Λίβερπουλ έχει ταξιδέψει στις ΗΠΑ για το καλοκαιρινό tour της, ένα 20ήμερο και κάτι πριν από την έναρξη της νέας σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ και ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας. 

«Είμαι έτοιμος για τις νέες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας και για τις μεγάλες αναμετρήσεις που έρχονται» σχολίασε αρχικά, για να μιλήσει και για τη νέα τάξη πραγμάτων με τον Άρνε Σλοτ: 

«Όντως δουλεύουμε κάπως διαφορετικά. Είναι λογικό. Μαθαίνουμε ένα νέο στυλ παιχνιδιού, νέες μεθόδους για τον τρόπο που θα αγωνιζόμαστε όταν έχουμε την κατοχή της μπάλας κι όταν θα διεκδικούμε να την ανακτήσουμε. Νομίζω όμως πως όλοι είναι χαρούμενοι με όσα κάνουμε μέχρι τώρα και ανυπομονούμε για τη συνέχεια» ήταν τα λόγια του. 

Κώστας Ζάλιαρης