Με... τσαμπουκάδες από το 2ο λεπτό και με γκολ του Ενκουνκού, η Τσέλσι έμεινε ισόπαλη με τη Ρέξαμ (vids)

Παιχνίδι στο οποίο τα αίματα άναψαν από το 2ο λεπτό με τη μεγάλη αψιμαχία του Κόλγουιλ και του ΜακΚλιν ήταν το φιλικό της Τσέλσι με τη Ρέξαμ επί αμερικανικού εδάφους. Στο ισόπαλο 2-2 έμειναν οι δύο ομάδες στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη νέα σεζόν, ο Μαρέσκα είδε τον Ενκουνκού να σκοράρει από την πρώτη καλοκαιρινή αναμέτρηση. 



Με... τσαμπουκάδες από το 2ο λεπτό και με γκολ του Ενκουνκού, η Τσέλσι έμεινε ισόπαλη με τη Ρέξαμ (vids)

Οι «μπλε» του Λονδίνου προσπαθούν να συνηθίσουν την ένταση που θέλει να βάλει ο νέος κόουτς της ομάδας στο παιχνίδι τους, με τη σωστή τοποθέτηση των παικτών στο γήπεδο, την κυκλοφορία της μπάλας και τις συνεργασίες τις οποίες τονίζει συνεχώς ότι θα πρέπει να γίνουν πιο εύκολες και άμεσες. 

Στο πρώτο φιλικό προετοιμασία στην Καλιφόρνια, η Τσέλσι κοντραρίστηκε με τη... Χολιγουντιανή Ρέξαμ και κλήθηκε ν' αντιδράσει όταν δέχθηκε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, σε ένα χρονικό πλαίσιο όπου ο Μαρέσκα είδε πράγματα που θα πρέπει να βελτιωθούν. 

Μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα οι Κόλγουιλ και ΜακΚλιν πιάστηκαν στα χέρια έπειτα από ένα αχρείαστο μαρκάρισμα του δεύτερου, ο Ενκουνκού είχε ανοίξει το σκορ για τους Λονδρέζους με πολύ δυνατό σουτ εντός περιοχής, ενώ, ο Ουγκοτσούκου διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με πανέξυπνο πλασέ λίγο πριν το φινάλε.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης