Της δίνει 60 εκατομμύρια και... πρωτάθλημα; Η αποχώρηση του Ντιαμπί ίσως κρύβει κάτι ιστορικό για τη Βίλα!

Έναν χρόνο μετά την άφιξή του στο Μπέρμιγχαμ, ο Μούσα Ντιαμπί αποχωρεί και γεμίζει τα ταμεία της Άστον Βίλα. Ενδεχομένς να της έχει κάνει κι ένα τεράστιο καλό με την έναρξη ενός ποδοσφαιρικού παραμυθιού. Κάτι τέτοιο έχει δείξει η ιστορία των μεταγραφών του...



Της δίνει 60 εκατομμύρια και... πρωτάθλημα; Η αποχώρηση του Ντιαμπί ίσως κρύβει κάτι ιστορικό για τη Βίλα!

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αποχωρεί για τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Ιτιχάντ, με τους Villans να κάνουν εξαιρετικό deal και να τον παραχωρούν με 60 εκατομμύρια, τα οποία φυσικά θα βοηθήσουν το αγγλικό κλαμπ να συνεχίσει τις φοβερές μεταγραφές που ήδη πραγματοποιεί το φετινό καλοκαίρι. 

Ο Ντιαμπί έχει τη δική του περίεργη ποδοσφαιρική ιστορία στις ομάδες από τις οποίες αποχωρεί και τις οποίες... έναν χρόνο αργότερα στέφει Πρωταθλήτριες με την αύρα που έχει αφήσει πίσω του. 

Το 2019 μετακομίζει από την Παρί Σεν Ζερμέν στη Μπάγερ Λεβερκούζεν κι έναν χρόνο αργότερα, εν μέσω Covid και διακοπής του πρωταθλήματος, οι Παριζιάνοι παίρνουν τον τίτλο της Ligue1. 

Το 2023 ο ποδοσφαιριστής αφήνει τις «ασπιρίνες» για να παίξει στην Άστον Βίλα και το σύνολο του Τσάμπι Αλόνσο γράφει ιστορία το 2024 με το αήττητο πρωτάθλημα, σε μια χρονιά που όλος ο κόσμος θαύμασε το γερμανικό σύλλογο για τα κατορθώματά του. 

Το 2024 ο Ντιαμπί αφήνει τη Βίλα που μάλιστα θα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Λέτε το 2025 να έχουμε να μιλάμε για την επόμενη Λέστερ; 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης