Ο Τετέ του Παναθηναϊκού είχε κάνει το ιδανικό ντεμπούτο στη Λέστερ, ως ο πρώτος Βραζιλιάνος της ομάδας! (vid)

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μια από τις πιο ακριβές μεταγραφές του με την απόκτηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ, Τετέ, ο οποίος έμεινε στην ιστορία της Λέστερ και μάλιστα είχε σκοράρει και στην πρώτη του εμφάνιση με τις «αλεπούδες», όταν βρέθηκε στην Πρέμιερ Λιγκ. 



Ο Τετέ του Παναθηναϊκού είχε κάνει το ιδανικό ντεμπούτο στη Λέστερ, ως ο πρώτος Βραζιλιάνος της ομάδας! (vid)

Ο Τετέ από το πρωί της Πέμπτης είναι με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, στην ίσως πιο εντυπωσιακή μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού μέχρι και αυτή τη στιγμή για την ελληνική Super League. 

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους «πράσινους», αποχωρώντας από τη Γαλατασαράι έναντι 4,75 εκατομμυρίων που όμως αυξάνεται με αρκετούς άλλους όρους που συμπεριλήφθηκαν στο deal. 

Στην Πρέμιερ Λιγκ, ο 24χρονος εξτρέμ βρέθηκε για μερικούς μήνες, αφού μετακινήθηκε ως χειμερινή μεταγραφή του 2023, ως δανεικός από τη Λυών. Αποτέλεσε τον πρώτο, ιστορικά, Βραζιλιάνο που φόρεσε τη φανέλα των «αλεπούδων» και κατάφερε να πετύχει γκολ στο ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ. 

Σε εκτός έδρας νίκη (4-2) της Λέστερ κόντρα στην Άστον Βίλα, ο Τετέ έβαλε μπροστά στο σκορ το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς με το προσωρινό 3-2, κάνοντας μια από τις πιο χαρακτηριστικές του κινήσεις. 

Βρήκε το χώρο, έτρεξε διαγώνια για να πάρει την κάθετη του Ιεανάτσο, πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλάσαρε εύστοχα, τρέχοντας να πανηγυρίσει έξαλλα. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης