Η αδιανόητη πρόταση ερασιτεχνικής ομάδας σε νικητή Χρυσής Μπάλας: «Έλα εδώ, όπως πριν… πέντε χρόνια!»

Εδρεύει στην 8η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και θέλει να δει τον Καρίμ Μπενζεμά σε φιλική αναμέτρηση. Μία… ιδιαίτερη πρωτοβουλία από την Atherton Collieries, βασισμένη σε αυτό που συνέβη το 2019, στην Αγγλία, απέναντι στην Αλ Ιτιχάντ…



Η αδιανόητη πρόταση ερασιτεχνικής ομάδας σε νικητή Χρυσής Μπάλας: «Έλα εδώ, όπως πριν… πέντε χρόνια!»

Μία πρόταση που ουδείς θα μπορούσε να φανταστεί, έλαβε χώρα πριν από μερικά λεπτά από μία μη επαγγελματική, αγγλική ομάδα, η οποία αγωνίζεται στην 8η κατηγορία του «Νησιού».

Ο λόγος για την Atherton Collieries, η οποία προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, μετά τον υποβιβασμό που γνώρισε από την Northern Premier League, την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Τι σκέφτηκαν λοιπόν στην Atherton; Πως θέλουν να δουν από κοντά έναν νικητή της Χρυσής Μπάλας. Και συγκεκριμένα, τον Καρίμ Μπενζεμά. Και για να το πετύχουν αυτό, αποφάσισαν να προσκαλέσουν την Αλ Ιτιχάντ σε φιλικό προετοιμασίας, στην Αγγλία, όπως ακριβώς είχε συμβεί πριν από πέντε χρόνια!

Και όμως, είναι αλήθεια. Το 2019, οι Σαουδάραβες αντιμετώπισαν την αγγλική ομάδα στο «Νησί» και μάλιστα, ηττήθηκαν με 2-0! Και αισίως, η Atherton ανάρτησε φωτογραφίες από εκείνο το παιχνίδι και έκανε λόγο για… ρεβάνς.

Θυμίζουμε πως αν η πρόσκληση γίνει αποδεκτή, τότε η Αλ Ιτιχάντ θα φέρει στην Αγγλία τους Μπενζεμά, Καντέ και Φαμπίνιο, για μία… ιδιαίτερη συνάντηση, με ομάδα της 8ης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Δημήτρης Μανάκος