Το επικό «What the f***» στα social media της Μπέτις, με τον Άντριαν να... παίρνει και τον Σαλάχ στην ομάδα! (vid)

Ο Τσιμίκας φώναζε γύρω του πως ... πήρε μεταγραφή, ενώ, ο Σαλάχ με χαρά θέλησε να κρατήσει τη νέα του φανέλα. Κι όλα αυτά έκαναν τον διαχειριστή των λογαριασμών της Μπέτις στα social media να σαστίσει και να γράψει το επικό «What the t***» βλέποντας και τον «Φαραώ» της Λίβερπουλ με την πράσινη φανέλα! 



Το επικό «What the f***» στα social media της Μπέτις, με τον Άντριαν να... παίρνει και τον Σαλάχ στην ομάδα! (vid)

Ο Άντριαν που αποχώρησε ως ελεύθερος από τους «κόκκινους» και μετακινήθηκε στην Ανδαλουσία για λογαριασμό της Μπέτις, συνάντησε ξανά τους πρώην συμπαίκτες του ενόψει της φιλικής αναμέτρησης των δύο ομάδων .

Για δυο συγκεκριμένους παίκτες είχε ετοιμάσει ένα... σπέσιαλ δώρο κι έκανε χαμό! Στους Τσιμίκα και Σαλάχ πρόσφερε από μια φανέλα της ισπανικής ομάδας με τα ονόματά τους στην πλάτη. Κι αν ο «Τσίμι» φώναζε πως... παίρνει μεταγραφή και δεν τον άκουγε κανείς, τα social media των Ανδαλουσιανών τρελάθηκαν στην εικόνα του Αιγύπτιου επιθετικού με την εμφάνιση του συλλόγου! 

«Θα την κρατήσω, είναι πολύ καλή» είπε ο «Φαραώ» στον πρώην συμπαίκτη του, με τον Άντριαν να του τονίζει πως... του κράτησαν το 11 που του αρέσει να έχει στην πλάτη! 

 

 

@realbetisbalompie 𝐈'𝐥𝐥 𝐛𝐞 𝐭𝐡𝐞𝐫𝐞 𝐟𝐨𝐫 𝐲𝐨𝐮. 𝐅𝐑𝐈𝐄𝐍𝐃𝐒 💚🤗 #Salah #MoSalah #AdriSanMiguel #LiverpoolFC #jokeoftheday ♬ sonido original - Real Betis Balompié

 

Κώστας Ζάλιαρης