Προπονείται μόνος ο Φέλιξ, θα το πάει... μέχρι τέλους ο Έμερι για να τον πάρει στο Μπέρμιγχαμ! (vid)

Στη Μαδρίτη επέστρεψε ο Ζοάο Φέλιξ για να κάνει ατομικές προπονήσεις υπό την επίβλεψη του staff της Ατλέτικο και η Άστον Βίλα συνεχίζει να ψάχνει τρόπο για να πάρει τον Πορτογάλο, αναζητώντας όμως λύση στο οικονομικό σκέλος. 



Προπονείται μόνος ο Φέλιξ, θα το πάει... μέχρι τέλους ο Έμερι για να τον πάρει στο Μπέρμιγχαμ! (vid)

Ο Φέλιξ είναι ο ποδοσφαιριστής που ο Ουνάι Έμερι θέλει διακαώς στην ομάδα του, ως το 10άρι που μπορεί να ξεκλειδώσει τις αντίπαλες άμυνες παίζοντας τόσο πίσω από τη γραμμή κρούσης, όσο και από τις πλευρές. 

Από το πρωί της Παρασκευής ο Πορτογάλος προπονείται μόνος του στη Μαδρίτη επιστρέφοντας στη δουλειά μετά τις διακοπές και η Βίλα θα ψάξει τρόπο να κάνει την Ατλέτικο να δώσει τη συγκατάθεσή της για τη μεταγραφή. 

Οι «χωριάτες» έδωσαν και τον Ντιαμπί στην Αλ Ιτιχάντ εξασφαλίζοντας 60 εκατομμύρια, έχουν ήδη κάνει εξαιρετικές κινήσεις, αλλά αντιλαμβάνονται πως στην υπόθεση του Φέλιξ θα πρέπει να γίνει οικονομική υπέρβαση. 

Πάντως, ο ποδοσφαιριστής δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει στους «ροχιμπλάνκος», αφού, ούτε εκείνοι τον θέλουν, αλλά ούτε κι εκείνος επιθυμεί να συνεχίσει στο Wanda Metropolitano, όπως αναφέρει και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης