Η μεταγραφή που θα κάνει υπερήφανη όλη την Ελλάδα: Μία «ανάσα» από τη Γιουνάιτεντ η Βεατρίκη Σαρρή!

Αυτό είναι «μπαμ» και αυτός είναι ένας λόγος να αισθάνεται υπερήφανη όλη η Ελλάδα! Διότι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Δημήτρη Μανάκου και του England365, η Βεατρίκη Σαρρή βρίσκεται μία «ανάσα» από το να τα βρει σε όλα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…



Η μεταγραφή που θα κάνει υπερήφανη όλη την Ελλάδα: Μία «ανάσα» από τη Γιουνάιτεντ η Βεατρίκη Σαρρή!

Μία μεταγραφή που κάνει υπερήφανη ολόκληρη την Ελλάδα αναμένεται να ολοκληρώσει σύντομα η Βεατρίκη Σαρρή, η οποία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του England365, βρίσκεται μία «ανάσα» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η Ελληνίδα, η οποία πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με την Μπράιτον και έμεινε ελεύθερη πριν από περίπου έναν μήνα, πέρασε μία διετία στο «Άμεξ» και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας της.

Αρκετοί θεωρούσαν πως θα αποχωρήσει από το «Νησί», έχοντας αγωνιστεί και σε Μπέρμιγχαμ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά η Βεατρίκη, όπως όλα δείχνουν, όχι απλά μένει σε αυτό, αλλά εδραιώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αν όλα κυλήσουν ιδανικά, θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας της με τους «κόκκινους διαβόλους» και θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα που θα αγωνιστεί εκεί!

Πρόκειται για τον ορισμό της… εξέλιξης, με την «Βέα» να επιβραβεύεται για τις προσπάθειές της όλα αυτά τα χρόνια και να είναι έτοιμη για το βήμα παραπάνω. Πρόκειται για την ηγέτιδα της Εθνικής μας ομάδας, αλλά και για μία από τα κορυφαία εξτρέμ της γυναικείας κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Αν λοιπόν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, η Βεατρίκη Σαρρή υπογράφει σε μία εκ των τεσσάρων κορυφαίων ομάδων της Women Super League και στόχος της θα είναι η διεκδίκηση του πρωταθλήματος στην Αγγλία! Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και να γίνει κάτοικος Μάντσεστερ, καθιστώντας υπερήφανη ολόκληρη την Ελλάδα…

Δημήτρης Μανάκος