Ο Κέρτις Τζόουνς απολαμβάνει τη μετά-Κλοπ εποχή: «Δεν έχω υπάρξει ξανά τόσο χαρούμενος»! (vid)

Το στυλ του Σλοτ, η νοοτροπία του, ο τρόπος που διαχειρίζεται τις προσωπικότητες του ρόστερ, έχουν «κουμπώσει» στον Κέρτις Τζόουνς που δηλώνει ότι είναι αρκετά πιο χαρούμενος απ' ότι το αισθανόταν στην εποχή του Κλοπ στη Λίβερπουλ!   



Ο Κέρτις Τζόουνς απολαμβάνει τη μετά-Κλοπ εποχή: «Δεν έχω υπάρξει ξανά τόσο χαρούμενος»! (vid)

Ο Άγγλος χαφ κατάφερε να κάνει άλματα προόδου τις τελευταίες σεζόν υπό τις οδηγίες του Γερμανού πρώην προπονητή των «κόκκινων», αλλά τώρα ευελπιστεί ν' αλλάξει το στάτους του στην ομάδα και να καταφέρει να θεωρείται από τον Άρνε Σλοτ ως παίκτης που συνεχώς θα... χτυπά την πόρτα της 11άδας. 

«Να πω την αλήθεια δεν έχω υπάρξει ξανά τόσο χαρούμενος. Είναι απίθανος ο Σλοτ. Το στυλ παιχνιδιού του μου ταιριάζει πολύ, συμμετέχουν σε κάθε προπόνηση οι συνεργάτες του, προσπαθεί να δουλέψει πάρα πολύ με τον καθένα μας, έχει ένα ξεκάθαρο πλάνο στο μυαλό του και δίνει βαρύτητα στις πολύ μικρές λεπτομέρειες» είπε χαρακτηριστικά. 

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ενώ - από τη στιγμή που δεν βρέθηκε στο Euro 2024 - είχε 6 εβδομάδες άδεια, επέστρεψε στις 4 εβδμάδες για να δουλέψει από την πρώτη μέρα με τον νέο κόουτς και να εκμεταλλευτεί κάθε διαφορετική προπόνηση για να εξελιχθεί με τον Σλοτ στο «τιμόνι». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης