Η FSG δεν πήρε την Μπορντό, αλλά η Λίβερπουλ πάει για την πρώτη της μεταγραφή: Ποιος είναι ο Ματίς Αντζελί;

Είναι 17 ετών, είναι Γάλλος, παίζει στην Μπορντό, καλύπτει δύο διαφορετικές θέσεις και αρέσκεται να χρησιμοποιεί το αριστερό του πόδι. Προσθέστε σε όλα αυτά το ότι μένει ελεύθερος από την ομάδα του και θα αντιληφθείτε πλήρως για ποιον λόγο, ενδέχεται να αποτελέσει την πρώτη, καλοκαιρινή μεταγραφή της Λίβερπουλ. Τον θέλει ο Σλοτ, όλα ανοιχτά, διεθνής με τη χώρα του, έχει παίξει και απέναντι στην Αγγλία!  



Η FSG δεν πήρε την Μπορντό, αλλά η Λίβερπουλ πάει για την πρώτη της μεταγραφή: Ποιος είναι ο Ματίς Αντζελί;

Είναι γνωστό πως η Λίβερπουλ είναι η μοναδική ομάδα της Premier League, η οποία εντάσσεται στο Big 6, αλλά δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμη την πρώτη της καλοκαιρινή μεταγραφή.

Η προετοιμασία της κυλά ομαλά, αλλά το σύνολο του Άρνε Σλοτ πορεύεται ως στιγμής με όσους βρίσκονται στο ρόστερ, με τον Ολλανδό προπονητή να δηλώνει πως η ομάδα του έχει υψηλά στάνταρ και έχει αποφασίσει να μην βιαστεί.

Από εκεί και πέρα όμως, οι «κόκκινοι» φημολογείται πως προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση στην Μπορντό, και από την στιγμή που η ομάδα θα πάψει να υφίσταται, να πάρουν ως ελεύθερο έναν ποδοσφαιριστή της.

Ο λόγος για τον Ματίς Αντζελί, ο οποίος είναι ένας 17άχρονος κεντρικός αμυντικός, που παίζει στα αριστερά της άμυνας ή στη μεσαία γραμμή ως «εξάρι».

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του ζωή στην ερασιτεχνική «ESA Brive», προτού ακολουθήσει η υπογραφή στην Μπορντό πριν από δύο χρόνια.

Η χρηματιστηριακή του αξία, σύμφωνα με το Transfermarkt, έγκειται στις 50.000 ευρώ και παρότι «δένεται» με συμβόλαιο από τη νυν ομάδα του, αναμένεται να μην συνεχίσει σε αυτήν.

Πέρυσι, κατέγραψε πέντε συμμετοχές με την ανδρική ομάδα και 15 με την U17, με την οποία σκόραρε και δύο φορές.

Παράλληλα, είναι διεθνής, συμμετείχε και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τη Γαλλία, που διεξήχθη στην Κύπρο, παίζοντας ως βασικός και στην ήττα της χώρας του με 4-0 από την Αγγλία!

Μένει να δούμε αν το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ έχει ρεαλιστική βάση. Θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα στη χώρα του και μπορεί η FSG να μην αγόρασε την Μπορντό, όμως θέλει να επωφεληθεί από την κατάστασή της, τη δεδομένη χρονική στιγμή!

Δημήτρης Μανάκος