Τον προετοίμασε ο Κλοπ, θα τον δουλέψει ο Σλοτ και ο κόσμος της Λίβερπουλ θα θαυμάσει τον Νιόνι! (vids)

Ο κόσμος της Λίβερπουλ, αλλά και ο Άρνε Σλοτ εντυπωσιάστηκαν από την εικόνα του Τρέι Νιόνι που πέρασε με αλλαγή στο φιλικό παιχνίδι με την Μπέτις στο Πίτσμπουργκ και ο μικρός θα έχει να λέει πως «κέρδισε» πράγματα και από τον Κλοπ, αλλά και από τη νέα εποχή των «κόκκινων» με τον Ολλανδό στον πάγκο. 



Τον προετοίμασε ο Κλοπ, θα τον δουλέψει ο Σλοτ και ο κόσμος της Λίβερπουλ θα θαυμάσει τον Νιόνι! (vids)

Ο 17χρονος χαφ αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με τους Ανδαλουσιάνους μπαίνοντας στη θέση του τραυματία Κέρτις Τζόουνς στη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου. 

Λίγα λεπτά αργότερα συμμετείχε στη δημιουργία του γκολ του Σόμποσλαϊ, βρίσκοντας τον Ούγγρο ανάμεσα στις γραμμές, για ν' αφήσει έπειτα εκείνος στον Σαλάχ και να ξαναπάρει την μπάλα για να πλασάρει στα δίχτυα για το 1-0. 

Ο Τρέι Νιόνι προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Λέστερ και μετακινήθηκε στο κλαμπ του λιμανιού το καλοκαίρι του 2023. Ο Γιούργεν Κλοπ λάμβανε ενημέρωση για εκείνον - όπως φυσικά και γι' άλλους νεαρούς - από τους συνεργάτες του και του έδωσε έστω μια ευκαιρία στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τη Σαουθάμπτον στα τέλη του περασμένου Φλεβάρη. 

Ο Γερμανός τον πήρε αγκαλιά, του χαμογέλασε, του είπε να το απολαύσει, ο μικρός τον άκουσε, έζησε την πρώτη υπέροχη στιγμή του με την κόκκινη φανέλα και τώρα θα συνεχίσει τη δουλειά με τον Άρνε Σλοτ. 

Ο Ολλανδός προπονητής λίγο μετά το παιχνίδι με την Μπέτις είχε να σχολιάσει για τον νεαρό μέσο: «Τα πήγε εξαιρετικά, είχε συμμετοχή στο γκολ και στη μεγαλύτερη φάση που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Προφανώς πρέπει να δουλέψουμε πολύ μαζί του γιατί πρέπει να δυναμώσει και το σώμα του, αφού είναι μόλις 17 ετών.

Δεν συμμετέχει σε όλες τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και χρειάζεται ακόμα χρόνο για να εξελιχθεί και να φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε για να πάρει ευκαιρίες στην Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλο ενδιαφέρον...»

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης