¶ρωμα από Μπόκα και Μπομπονέρα στο «Στάμφορντ Μπριτζ»: Ποιος είναι ο Ανσελμίνο που αγοράζει η Τσέλσι! (vid)

Τα νιάτα... πληθαίνουν στο ρόστερ της Τσέλσι για το μέλλον και οι «μπλε» έχουν φτάσει σε συμφωνία με την Μπόκα Τζούνιορς για την απόκτηση του ¶αρον Ανσελμίνο που θα μεταφέρει ποδοσφαιρικό άρωμα από το «Μπομονέρα» στην αγγλική πρωτεύουσα. 



¶ρωμα από Μπόκα και Μπομπονέρα στο «Στάμφορντ Μπριτζ»: Ποιος είναι ο Ανσελμίνο που αγοράζει η Τσέλσι! (vid)

Ο 19χρονος αμυντικός ουσιαστικά θα είναι εκείνος που οι άνθρωποι των «μπλε» επέλεξαν να δουλέψουν και να εξελίξουν, έχοντας αποφασίσει να παραχωρήσουν τον Τρεβό Τσαλόμπα και να καλύψουν το κενό του στα μετόπισθεν. 

Γεννημένος το 2005, ο Ανσελμίνο είναι ένας από τους ανερχόμενους αμυντικούς της Αργεντινής και το κόστος της μετακίνησής του στην Τσέλσι θα φτάσει περί τα 17 εκατομμύρια ευρώ. 

Στο ανδρικό τμήμα της Μπόκα συμπλήρωσε 10 συμμετοχές και είχε ένα γκολ, ενώ, θα παραμείνει στην ομάδα της πατρίδας του μέχρι τον Ιανουάριο, όταν και θα μετακομίσει οριστικά στην Αγγλία για λογαριασμό της νέας του ομάδας. 

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής χαρακτηρίζεται top ταλέντο της Νοτίου Αμερικής και θα φτάσει στο Λονδίνο από τη νέα εβδομάδα για να περάσει από ιατρικά τεστ, να υπογράψει και να επιστρέψει στην πατρίδα του για το επόμενο εξάμηνο. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης