Δοκίμασε και δυο 10άρια ο Σλοτ, αναζητώντας τον κατάλληλο σχηματισμό (vid)

Σε στυλ... Σάουθγκεϊτ που θέλησε να κάνει την Αγγλία πιο απειλητική με δυο 10άρια στο Euro 2024, ο Άρνε Σλοτ δοκίμασε κάτι παρόμοιο στη φιλική νίκη (1-0) της Λίβερπουλ επί της Μπέτις στο Πίτσμπουργκ. 



Δοκίμασε και δυο 10άρια ο Σλοτ, αναζητώντας τον κατάλληλο σχηματισμό (vid)

Ο Σόμποσλαϊ ήταν ο μοναδικός σκόρερ των «κόκκινων» στο πρώτο φιλικό που ο κόσμος του κλαμπ του λιμανιού είχε την ευκαιρία να δει εν δράσει τους παίκτες, αλλά και κάποιες πρώτες σκέψεις από τον νέο προπονητή. 

Αυτό, διότι η αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα πριν από μέρες στο Kirkby ήταν κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς τα media. 

Κόντρα στην Μπέτις, λοιπόν, ο Σλοτ για κάποιο χρονικό διάστημα έδωσε εντολή στους Σόμποσλαϊ και Έλιοτ να κινούνται σε ρόλο 10αριού, αμφότεροι, για να βοηθήσουν τον Σαλάχ στην επίθεση.

Όπως τόνισε ο Ούγγρος σκόρερ: «Ναι, υπήρξε αυτή η οδηγία, αλλά δεν σημαίνει ότι θα είναι και κάτι που θα το καθιερώσουμε και θα φανεί και στα επίσημα παιχνίδια μόλις ξεκινήσει η σεζόν...». 

Ο Ολλανδός κόουτς, πάντως, δοκιμάζει αρκετά πράγματα και πρόσωπα, αλλάζει σχηματισμούς, φροντίζει να διατηρεί την ένταση στις προπονήσεις και τα ματς και προς το παρόν κερδίζει την εμπιστοσύνη των παικτών του... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης