Ο Ποστέκογλου έκανε το φιλικό… επίσημο: Η «πορωτική» ομιλία στα αποδυτήρια και η ανατροπή της Τότεναμ! (vid)

Ο Άγγελος Ποστέκογλου δεν… ξεχωρίζει φιλικά από επίσημα και το απέδειξε στα αποδυτήρια της Τότεναμ, πριν από την 3η συνεχόμενη νίκη της στο Τόκιο!



Ο Ποστέκογλου έκανε το φιλικό… επίσημο: Η «πορωτική» ομιλία στα αποδυτήρια και η ανατροπή της Τότεναμ! (vid)

Τις τρεις συνεχόμενες νίκες έφτασε στα φιλικά προετοιμασία της η Τότεναμ, η οποία πανηγύρισε αισίως στο Τόκιο, απέναντι στην Βίσσελ Κόμπε, με 3-2.

Και μάλιστα, το έκανε με ανατροπή. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 9ο λεπτό, ο Πέδρο Πόρο ισοφάρισε στο 16’ και εν συνεχεία, οι Λονδρέζοι ήταν ανώτεροι της αντιπάλου τους.

Ο Χέουνγκ Μιν Σον έφερε «τούμπα» το ματς στο 48’, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Μουρ στο 88’, παρά την πρόωρη ισοφάριση από τον Πέτριτς.

Εξαιρετική ξανά η εικόνα των Λονδρέζων, αλλά η πιο ωραία στιγμή του φιλικού, έλαβε χώρα πριν από την έναρξή του. Εκεί που ο φωτογραφικός φακός της Τότεναμ, «συνέλαβε» την ομιλία του Άγγελου Ποστέκογλου στα αποδυτήρια, πριν από τη σέντρα της συνάντησης.

«Πόρωσε» τους ποδοσφαιριστές του, είπε χαρακτηριστικά πως παίζουν για την Τότεναμ και οφείλουν να παίξουν με τον τρόπο που αρέσκεται να την βλέπει ο κόσμος της. Όλοι τον χειροκρότησαν, φώναξαν και ήθελαν να κερδίσουν, και στο τέλος της ημέρας, ο στόχος τους στέφθηκε από επιτυχία!

Δημήτρης Μανάκος