Αρχίζει και ακούγεται ξανά του Γκόρντον: «Θέλει Λίβερπουλ, φήμες για… ανταλλαγή!»

Ο Άντονι Γκόρντον θέλει πολύ τη Λίβερπουλ, οι «κόκκινοι» φημολογείται πως θέλουν να προτείνουν και ανταλλαγή ποδοσφαιριστή, ώστε να πείσουν τη Νιούκαστλ!



Αρχίζει και ακούγεται ξανά του Γκόρντον: «Θέλει Λίβερπουλ, φήμες για… ανταλλαγή!»

Πρόκειται για ένα δημοσίευμα που δεδομένα δεν διαβάζουμε για πρώτη φορά. Ειπώθηκε αρχικά κατά τη διάρκεια του EURO 2024 και όσο κυλούσε το τουρνουά, γραφόταν όλο ένα και περισσότερο.

Η Λίβερπουλ ενδιαφέρθηκε για δεύτερη φορά, εντός του 2024, για τον Άντονι Γκόρντον, και ο ίδιος φημολογείται πως ανακοίνωσε στη Νιούκαστλ την πρόθεσή του να φορέσει την κόκκινη φανέλα. Το ίδιο λέγεται πως ξεκαθάριζε και στους Άγγλους συμπαίκτες του, δίχως όμως το θέμα να προχωράει.

Αισίως όμως, το εν λόγω δημοσίευμα αναδημοσιεύτηκε ξανά, με μία… ιδιαιτερότητα. Σύμφωνα με το «GOAL», η Λίβερπουλ του Άρνε Σλοτ εξακολουθεί να τον έχει στα ραντάρ της και προτείνει και… ανταλλαγή με ποδοσφαιριστή της, ώστε να πείσει τη Νιούκαστλ!

Δεν έχει ειπωθεί ακόμη συγκεκριμένο όνομα, ενώ παλαιότερα είχε γραφτεί πως ο Τζο Γκόμες έχει συμμετάσχει σε τέτοιου είδους συζήτηση. Οψόμεθα…=

Δημήτρης Μανάκος