Η ιδέα του Σλοτ: Αλλάζει θέση σε έναν ποδοσφαιριστή του, για να… λύσει το θέμα της Λίβερπουλ!

Ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ έκρινε το φιλικό της Λίβερπουλ με την Μπέτις με το γκολ του, αλλά ο Άρνε Σλοτ τον γυρνά πιο… πίσω στο γήπεδο. Δημιουργεί απορίες η σκέψη του, μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι και με τις αφίξεις στους «κόκκινους»!



Η ιδέα του Σλοτ: Αλλάζει θέση σε έναν ποδοσφαιριστή του, για να… λύσει το θέμα της Λίβερπουλ!

Λίγες ώρες μετά το νικηφόρο φιλικό της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ Μπέτις με 1-0, χάρη στο γκολ του Ντόμινικ Σόμποσλαϊ, ένα δημοσίευμα των «Times» έρχεται να… ανησυχήσει τον κόσμο των «κόκκινων».

Ή για να το θέσουμε πιο σωστά, έρχεται να τον ξαφνιάσει, καθώς σύμφωνα με αυτό, ο Άρνε Σλοτ σκέφτεται να αλλάξει θέση σε έναν βασικό ποδοσφαιριστή της ομάδας του, προκειμένου να διευκολύνει την κατάρτιση της ενδεκάδας.

Ο λόγος για τον Σόμποσλαϊ, ο οποίος ενδέχεται να μετατοπιστεί πιο πίσω και να αγωνιστεί σε έναν ολότελα διαφορετικό ρόλο, τη νέα αγωνιστική περίοδο! Ο Σλοτ εξετάζει το ενδεχόμενο να τον χρησιμοποιήσει στο «6», πράγμα που αν συμβεί θα ανοίξει… χώρο για τον Αλεξάντερ Άρνολντ στο «8», δίπλα στον Αλέξις ΜακΆλιστερ, ή στον Κέρτις Τζόουνς.

Πρακτικά, ο Έντο δεν θα «χωράει» στο αρχικό σχήμα και ο Σόμποσλαϊ θα πρέπει να προσθέσει και νέα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του, αναφορικά με την ανασταλτική λειτουργία. Ο χρόνος θα δείξει αν το δημοσίευμα θα επιβεβαιωθεί, με τον κόσμο της Λίβερπουλ να ρωτά φυσικά, αν αυτό είναι δείγμα μη ολοκλήρωσης κάποιας μεταγραφής στην θέση του αμυντικού μέσου…

Δημήτρης Μανάκος