Όταν ο Τεν Χαγκ αποθέωνε τον Σορτάιερ που παίρνει ο ΠΑΟΚ: Τα πέντε ματς στη Γιουνάιτεντ και τα… highlights! (vid)

Ταλέντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «κλείνει» ο ΠΑΟΚ, αφού όπως αποκαλύπτει ο Fabrizio Romano, έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Σόλα Σορτάιερ.



Όταν ο Τεν Χαγκ αποθέωνε τον Σορτάιερ που παίρνει ο ΠΑΟΚ: Τα πέντε ματς στη Γιουνάιτεντ και τα… highlights! (vid)

Ένα όνομα που δεν είχε εμφανιστεί ως τώρα στο προσκήνιο, φέρεται να «κλείνει» ο ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο Fabrizio Romano, ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησης του Σόλα Σορτάιερ!

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή στα 20 του χρόνια, που προέρχεται από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αγωνίζεται τόσο στη θέση «10», όσο και στα δύο άκρα της επίθεσης.

Το συμβόλαιό του με τους «κόκκινους διαβόλους» ολοκληρώθηκε το φετινό καλοκαίρι και όπως αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, ο νεαρός Άγγλος έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Και κάπως έτσι, όλοι έχουμε μπει στη διαδικασία να αναζητήσουμε ποιος είναι ο «μικρός», αν μπορεί να κάνει τη διαφορά, πού έπαιζε και πώς έχει ξεκινήσει η καριέρα του, καθώς όπως αναφέραμε, είναι μόλις 20 ετών.

Μία… δοκιμή λοιπόν, θα σας πείσει. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μερικά από τα highlights του, τον τρόπο με τον οποίο κινείται στο γήπεδο, την εκρηκτικότητά του και την τεχνική του κατάρτιση.

Για τον λόγο αυτόν, τον είχε αποθεώσει και ο Έρικ Τεν Χαγκ, επισημαίνοντας πόσο λαμπρό μέλλον έχει μπροστά του.

Μην ξεχνάμε φυσικά και το γεγονός πως έχει παίξει πέντε παιχνίδια με την πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τόσο στην Premier League, όσο και στο Champions League, απέναντι στη Γιουνγκ Μπόιζ!

 

Δημήτρης Μανάκος