Μετέφεραν την Πρέμιερ στο Λος Άντζελες και... μοιράστηκαν από μια νίκη στο ίδιο ματς οι Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ! (vid)

Θα είναι σαν να νικήσατε εσείς, αλλά στο φινάλε νικήσαμε εμείς. Κάπως έτσι ήταν το πολύ δυνατό και υψηλού ανταγωνιστικού χαρακτήρα, φιλικό παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ στο Λος Άντζελες. Οι «κανονιέρηδες» νίκησαν στην κανονική διάρκεια (2-1), οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν στα πέναλτι (4-3), ενώ, ο Τεν Χαγκ είδε τον σκόρερ του και τον Γιόρο ν' αποχωρούν με τραυματισμούς.



Μετέφεραν την Πρέμιερ στο Λος Άντζελες και... μοιράστηκαν από μια νίκη στο ίδιο ματς οι Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ! (vid)

Παιχνίδι έντασης και επιπέδου Πρέμιερ Λιγκ ήταν το φιλικό ματς της Άρσεναλ με τη Γιουνάιτεντ στο Λ.Α. και ο κόσμος των ΗΠΑ θαύμασε μια πραγματική «σύγκρουση» που έκανε άπαντες ν' ανυπομονούν ακόμα περισσότερο για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Η ομάδα του Μάντσεστερ προηγήθηκε με ωραία προσπάθεια του Χόιλουντ, τον οποίο βρήκε με τρομερή μπαλιά από αριστερά ο Ράσφορντ. Βέβαια, ο Δανός αποχώρησε αναγκαστικά από το παιχνίδι έχοντας παραπονεθεί για μυϊκές ενοχλήσεις, ενώ, με τραυματισμό έφυγε και ο Λένι Γιόρο για το σύνολο του Τεν Χαγκ. 

Η Άρσεναλ απάντησε στο γκολ που είχε δεχθεί με τον Γκαμπριέλ Ζεσούς να τελειώνει εύκολα μια ωραία συνεργασία και να πλασάρει προ κενής εστίας, ενώ, στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαρτινέλι με ατομική ενέργεια στην περιοχή και χαμηλό δεξί σουτ στην κλειστή γωνία έκανε το 2-1. 

Μπορεί οι Λονδρέζοι να επικράτησαν στα 90', αλλά είχε συμφωνηθεί να παίξουν και πέναλτι οι δύο ομάδες. Εκεί ο Ονάνα απέκρουσε την εκτέλεση του Χάβερτς, ο Κίβιορ πλάσαρε άουτ και η Γιουνάιτεντ πήρε τη νίκη με το τελικό 4-3. 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης