Ο Χάαλαντ σκοράρει ανελλιπώς και στα φιλικά, αλλά ήρθε νέα ήττα για τη Σίτι (vids)

Τα νιάτα της Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκαν 3-2 από εκείνα της Μίλαν στη Νέα Υόρκη, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να παίρνει... με τη σειρά τα φετινά, φιλικά παιχνίδια και να βρίσκει δίχτυα και απέναντι στους «ροσονέρι». Πάλι θετικός ο Μπομπ, κακές αντιδράσεις στην άμυνα για το σύνολο του Πεπ, υπέροχη πρωτοβουλία των ομάδων που άλλαξαν εμφανίσεις για καλό σκοπό στην ανάπαυλα.   



Ο Χάαλαντ σκοράρει ανελλιπώς και στα φιλικά, αλλά ήρθε νέα ήττα για τη Σίτι (vids)

Οι Πρωταθλητές Αγγλίας αντιμετώπισαν τους «ροσονέρι» στο Yankee Stadium. Και μπορεί ο Χάαλαντ να έβαλε μπροστά την ομάδα του μόλις στο 19ο λεπτό με ωραίο πλασέ έπειτα από εντυπωσιακό «μπάσιμο» του Όσκαρ Μπομπ στην περιοχή από δεξιά, ωστόσο, ήρθε άμεση ανατροπή. 

Μέσα σε 4', ο Τσικουέζε βρήκε δυο φορές ακριβώς με τον ίδιο τρόπο τον Κολόμπο και ο τελευταίος πρώτα με κεφαλιά κι έπειτα με μονοκόματο σουτ από το δεύτερο δοκάρι έβαλε μπροστά τους Ιταλούς. 

Η Σίτι βρήκε γκολ ισοφάρισης στο δεύτερο μέρος με τον Χάμιλτον να βρίσκει τον ΜακΆτι για το 2-2 με κεφαλιά, αλλά ο Νάστι με σουτ απο το ύψος της περιοχής χάρισε τη νίκη στη Μίλαν με το τελικό 3-2. 

Το φιλικό ματς ήταν ιδιαίτερο καθώς αποφασίστηκε στην ανάπαυλα ν' αλλάξουν εμφανίσεις οι δύο ομάδες και οι φανέλες τους από το πρώτο μέρος να δημοπρατηθούν, ώστε τα έσοδα να καταλήξουν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης