Ονάνα, αυτά καλύτερα να τα κάνεις ΜΟΝΟ στην προετοιμασία! (vid)

Μια ντρίμπλα που σε επίσημο παιχνίδι θα προκαλέσει καρδιοχτύπια δίχως προηγούμενο, δοκίμασε ο Αντρέ Ονάνα στο φιλικό της Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ και φυσικά η εντολή προς εκείνον θα είναι να ΜΗΝ το δοκιμάσει ξανά μόλις ξεκινήσει η νέα σεζόν. 



Ονάνα, αυτά καλύτερα να τα κάνεις ΜΟΝΟ στην προετοιμασία! (vid)

Ο Καμερουνέζος έχει προσπαθήσει πολύ, αλλά και πάλι δεν έχει κερδίσει την καθολική υποστήριξη και πίστη των οπαδών των «κόκκινων διαβόλων». 

Στο παιχνίδι με την Άρσεναλ, τα ξημερώματα της Κυριακής, ο Ονάνα είχε μια έμπνευση που του βγήκε στο 100% και μπορεί όντως να εντυπωσίασε με την κίνησή του, αλλά σίγουρα ο Τεν Χαγκ δεν θα θέλει να τον δει να την ξανακάνει. 

Παίρνοντας την μπάλα από αριστερά και έχοντας πίεση πάνω του από το πρέσινγκ που εφάρμοσε η Άρσεναλ, ο πορτιέρε των «κόκκινων διαβόλων» άλλαξε απότομα κατεύθυνση και η αλήθεια είναι ότι του βγήκε εξαιρετικά η κίνηση. 

Είτε γιατί δεν την περίμενε κανείς από εκείνον, είτε γιατί... δεν περίμενε κανείς να του βγει τόσο σωστά! Όπως και να 'χει, θα είναι τεράστιο και αχρείαστο ρίσκο αν την ξανατολμήσει...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης