Τσιμίκας και Σαλάχ απολαμβάνουν τη δουλειά με τον Σλοτ: «Ίδια ιδεολογία με τον Κλοπ»!

Όλο και περισσότεροι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ αναφέρουν πως ο τρόπος δουλειάς και οι μέθοδοι προπονήσεων του Άρνε Σλοτ τούς ταιριάζει απόλυτα, με τους Τσιμίκα και Σαλάχ να βρίσκουν αρκετά κοινά στοιχεία του Ολλανδού με τον Γιούργκεν Κλοπ! 



Τσιμίκας και Σαλάχ απολαμβάνουν τη δουλειά με τον Σλοτ: «Ίδια ιδεολογία με τον Κλοπ»!

Ναι μεν προσπαθεί να βάλει τη δική του ταυτότητα σε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού της Λίβερπουλ, ωστόσο, ο νέος κόουτς σέβεται όλα όσα κατάφερε να χτίσει τα προηγούμενα χρόνια ο Kloppo. 

Αυτό φαίνεται και από τα λεγόμενα των παικτών που απολαμβάνουν τη δουλειά που γίνεται μέχρι στιγμής. Μετά τους Σόμποσλαϊ και Κέρτις Τζόουνς που έχουν εκφραστεί δημόσια για τη δουλειά που κάνει ο Σλοτ, οι Τσιμίκας και Σαλάχ λένε ακριβώς τα ίδια, ακόμα κι αν οι συγκεκριμένοι το κάνουν πιο ιδιωτικά. 

Ο Άντριαν τους συνάντησε ξανά στο πρόσφατο φιλικό της Λίβερπουλ με την Μπέτις, όντας τώρα πια μέλος της ομάδας από την Ανδαλουσία και είχε να πει

«Είναι από τους παίκτες που έχω κρατήσει περισσότερο επαφή. Ο Τσίμι και ο Σαλάχ μού έχουν πει ότι τους αρέσει πολύ η προπόνηση υπό τις οδηγίες του Σλοτ και πως εκείνος έχει ίδια ιδεολογία με τον Κλοπ.»

Ο νέος προπονητής δείχνει να ξέρει πολύ καλά τι παίκτες έχει στη διάθεσή του και πώς θα τους εκμεταλλευτεί περισσότερο. Τους ζητά να είναι άμεσοι, να παίζουν με ένταση, να διατηρούν ρυθμό, να πρεσάρουν ψηλά και να είναι γενναίοι με την μπάλα στα πόδια» ήταν τα λόγια του βετεράνου γκολκίπερ. 

 

Κώστας Ζάλιαρης