Η Άστον Βίλα κινείται νομικά κατά του παίκτη της: Η χειρονομία σε live στο Instagram, για το… σήμα της Γουέστ Χαμ! (vid)

Έχει «μπλέξει» ο Τζον Ντουράν με την Άστον Βίλα, με αφορμή τη δημόσια… προτίμησή του να «σπάσει» το συμβόλαιό του και να πάει στη Γουέστ Χαμ!



Η Άστον Βίλα κινείται νομικά κατά του παίκτη της: Η χειρονομία σε live στο Instagram, για το… σήμα της Γουέστ Χαμ! (vid)

«Σάλος» φαίνεται πως έχει «ξεσπάσει» στην Αγγλία και κατά βάση, στο «Βίλα Παρκ», με απόλυτο πρωταγωνιστή τον ποδοσφαιριστή της Άστον Βίλα, Τζον Ντουράν.

Όλοι όσοι παρακολουθείτε αγγλικό ποδόσφαιρο θα τον γνωρίζετε, με τον Κολομβιανό φορ να έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη πέρυσι και να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ουνάι Έμερι, μέχρι και το καλοκαίρι του 2028.

Έπεισε γενικώς με τις εμφανίσεις του την προηγούμενη σεζόν, αλλά ο ίδιος δεν δείχνει πρόθυμος να συνεχίσει στην ομάδα του. Του αρέσει το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ, γνωρίζει πως η Βίλα έχει απορρίψει πρόταση των «σφυριών» για να τον κάνει δικό της και «γκρινιάζει».

Τι αποφάσισε να κάνει λοιπόν για να το αναδείξει; Να κάνει live στο Instagram και να το «κλείσει», σχηματίζοντας με τα χέρια του το σήμα των «σφυριών». Έδειξε ξεκάθαρα την προτίμησή του και άπαντες είναι εκνευρισμένοι με αυτόν στη Βίλα.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα μάλιστα, η ομάδα σκοπεύει να κινηθεί νομικά απέναντί του, δίχως φυσικά να έχει επιβεβαιωθεί κάτι!

Δημήτρης Μανάκος