«Μπορεί και… ελληνική ομάδα»: Η Γιουνάιτεντ πουλά τον Έρικσεν, με το ποσό που έδωσε και τον Πικέ στην Μπαρτσελόνα!

Ο Κρίστιαν Έρικσεν ενδέχεται να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ίσως αυτό να συμβεί… τσάμπα. Όχι με την κυριολεκτική έννοια, πλην όμως εξαιρετικά φθηνά. Τον θέλουν Άντερλεχτ και Μπριζ, γιατί όχι και μία ελληνική ομάδα, στα 32 του χρόνια;



«Μπορεί και… ελληνική ομάδα»: Η Γιουνάιτεντ πουλά τον Έρικσεν, με το ποσό που έδωσε και τον Πικέ στην Μπαρτσελόνα!

Δύσκολα φαίνεται πως θα παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Κρίστιαν Έρικσεν.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο πώλησής του, με τον Δανό να φημολογείται πως αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, στα 32 του χρόνια.

Συμπληρώνει τριετία στο «Ολντ Τράφορντ», αγωνίστηκε και στο τελευταίο φιλικό απέναντι στην Άρσεναλ, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, μοιάζει πιο κοντά στην αποχώρηση, παρά στην παραμονή.

Η Γιουνάιτεντ μάλιστα, λέγεται πως σκέφτεται να τον δώσει με μόλις πέντε εκατομμύρια λίρες! Τρομερά… φθηνά, αναλογικά με την αξία του, με το εν λόγω ποσό να έχει κάνει την Άντερλεχτ και την Μπριζ να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του…

Από εκεί και πέρα, αν ο Έρικσεν πράγματι αποχωρήσει για μόλις πέντε εκατομμύρια από τη Γιουνάιτεντ, θα σηματοδοτήσει την 45η πιο ακριβή πώληση στην ιστορία της. Προφανώς και εντάσσεται πολύ… χαμηλά στην εν λόγω λίστα, «ισοφαρίζοντας» το ποσό με το οποίο οι «κόκκινοι διάβολοι» - του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τότε – έδωσαν τον Ζεράρ Πικέ στην Μπαρτσελόνα!

Δημήτρης Μανάκος