Κάποτε είχε πρόταση για… δεκαετές συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα, τώρα υπέγραψε στη Σόλιχαλ Μουρς!

Στη National League και τη Σόλιχαλ Μουρς συνεχίζει την καριέρα του ο Τζον Μπόστοκ, ο οποίος αποχώρησε από τη Νοτς Κάουντι. Δεδομένα πάντως, θα έχει μετανιώσει για το «όχι» στην Μπαρτσελόνα, για «κλειστό», δεκαετές συμβόλαιο!



Κάποτε είχε πρόταση για… δεκαετές συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα, τώρα υπέγραψε στη Σόλιχαλ Μουρς!

Παρελθόν από τη Νοτς Κάουντι αποτελεί με κάθε επισημότητα ο Τζον Μπόστοκ, ο οποίος αποχώρησε μετά από μία διετία από την ομάδα, έχοντας καταγράψει περισσότερες από 60 συμμετοχές με το club.

Συνέβαλλε στην πρώτη του σεζόν, υπό τις οδηγίες του Λουκ Γουίλιαμς, στην άνοδο της Νοτς Κάουντι στη League Two, αλλά η περσινή του χρονιά δεν ήταν αντάξια των προσδοκιών. Και κάπως έτσι, μετά την κατάταξη της ομάδας στην 14η θέση της κατηγορίας, ο Τζον Μπόστοκ αποτελεί παρελθόν, με συνέπεια να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του!

Εν τέλει, ο έμπειρος χαφ θα βρεθεί στη Σόλιχαλ Μουρς και τη National League, γυρνώντας να αγωνιστεί στην κατηγορία που είχε βρεθεί και προ διετίας.

Αν κάνει κάποιος μία αναδρομή στο ιστορικό του, θα διαπιστώσει πως στα 14 του χρόνια είχε πρόταση να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα, με «κλειστό» διετές συμβόλαιο. Δεν του το επέτρεψαν τότε οι γονείς του και η ιστορία έπειτα είναι λίγο – πολύ γνωστή!

Δημήτρης Μανάκος