Η ώρα της κρίσης για Έντσο Φερνάντες - Ενσωματώνεται στην προετοιμασία της Τσέλσι

Όλοι θέλουν ν' αφήσουν πίσω τους την ιστορία που κλόνισε την ομάδα. Ή μήπως όχι; Ο Έντσο Φερνάντες θα ενσωματωθεί εντός της ημέρας στην προετοιμασία της Τσέλσι και θα έρθει ξανά αντιμέτωπος με τους συμπαίκτες του έπειτα από το θέμα με το ρατσιστικό σύνθημα που τραγουδούσε και το οποίο ενόχλησε τους «μπλε». 



Η ώρα της κρίσης για Έντσο Φερνάντες - Ενσωματώνεται στην προετοιμασία της Τσέλσι

Ο Αργεντινός χαφ που κατέκτησε το φετινό Copa America με την «αλμπισελέστε», έχει απολογηθεί προς όλους στο σύλλογο του Λονδίνου για το τραγούδι με τους ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς προς τους Γάλλους με τις αφρικανικές ρίζες. 

Έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του και έχει τονίσει πόσο άσχημα αισθάνεται για την πιο απερίσκεπτη στιγμή του... Ο Ρις Τζέιμς ως αρχηγός της Τσέλσι έχει τοποθετηθεί δημόσια για όλα αυτά, έχει αναφέρει πως όλοι θέλουν να το αφήσουν πίσω τους, αλλά προφανώς από τα λόγια έως την πράξη, υπάρχει κάποια απόσταση. 

Εντός της ημέρας ο Έντσο Φερνάντες θα βρίσκεται στις ΗΠΑ και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του μετά και τις διακοπές που του αναλογούσαν έπειτα από την παρουσία του στο Copa America. Και η αλήθεια είναι πως η αμηχανία και η αίσθηση του άβολου ίσως χαρακτηρίσουν τις πρώτες του στιγμές με τους υπόλοιπους. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης