Νέο γήπεδο 100.000 θέσεων ή ανακατασκευή του «Ολντ Τράφορντ»; Η Γιουνάιτεντ εξετάζει τις επιλογές της!

Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γήπεδο σε ολόκληρη τη Μεγάλη Βρετανία θέλει να φτιάξει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Το δίλημμα είναι αν θα προχωρήσει σε ανακαίνιση του «Ολντ Τράφορντ» ή θ' αποφασίσει την ανέγερση ενός νέου «σπιτιού» από την αρχή!   



Νέο γήπεδο 100.000 θέσεων ή ανακατασκευή του «Ολντ Τράφορντ»; Η Γιουνάιτεντ εξετάζει τις επιλογές της!

Απώτερος σκοπός των «κόκκινων διαβόλων» είναι, φυσικά, ο εκσυγχρονισμός για την ιστορική έδρα της ομάδας και η ανταπόκριση στις ανάγκες του κόσμου που συρρέει για να παρακολουθήσει τα παιχνίδια και η χωρητικότητα των 74.000 θέσεων αυτή τη στιγμή κρίνεται ανεπαρκής. 

Οι άνθρωποι του συλλόγου λαμβάνουν συμβουλές από εταιρίες αυτό το διάστημα και αντιλαμβάνονται πως θα είναι προτιμότερο να χτιστεί εξ ολοκλήρου από την αρχή ένα νέο γήπεδο, παρά ν' ανακαινιστεί το ήδη υπάρχον. 

Αυτή την απόφαση θα την έχουν λάβει οι διοικούντες το κλαμπ του Μάντσεστερ μέχρι και τον Δεκέμβρη, ώστε ν' αποφασίσουν και το πλάνο βάσει του οποίου θα πορευτούν στο τρομερά σημαντικό ζήτημα του «σπιτιού» της Γιουνάιτεντ. Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ φέρεται να κλίνει προς την ανέγερση ενός νέου, από το πρώτο λιθαράκι. 

Πάντως, ο στόχος είναι ένα υπερσύγχρονο γήπεδο με 100.000 θέσεις, αντάξιο της ιστορίας και της δόξας της ομάδας. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης