Πρώτο άκυρο για την πώληση του Έντο στη Μαρσέιγ, ίσως επιμείνει ο Ντε Τζέρμπι

Προσφορά 14 εκατομμυρίων ευρώ από τη Μαρσέιγ για τον Γουατάρου Έντο απέρριψε η Λίβερπουλ τις τελευταίες ώρες, δίχως όμως αυτό να σημαίνει πως αλλάζει κάτι αναφορικά με την πρόθεση των «κόκκινων» να παραχωρήσουν τον Ιάπωνα χαφ. 



Πρώτο άκυρο για την πώληση του Έντο στη Μαρσέιγ, ίσως επιμείνει ο Ντε Τζέρμπι

Όσο κι αν εκείνος έκανε λόγο για μια νέα πρόκληση που πολύ θα ήθελε να δοκιμάσει και να τεστάρει τον εαυτό του υπό τις οδηγίες του Άρνε Σλοτ, ο Ολλανδός κόουτς δείχνει να μην τον πιστεύει και να έχει τονίσει στη διοίκηση πως δεν θα του είναι πρόβλημα αν αποχωρήσει από το ρόστερ. 

Τις τελευταίες ώρες η Μαρσέιγ κατέθεσε επίσημη πρόταση 14 εκατομμυρίων ευρώ για τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο, η προσφορά απορρίφθηκε. Η Λίβερπουλ δεν βιάζεται να τον πουλήσει δίχως να ικανοποιηθεί οικονομικά και ξέρει ότι μπορούν να φτάσουν και πολύ καλύτερες προτάσεις για τον Έντο από ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον. 

Επιπλέον, δεν αποκλείεται ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι - που φυσικά είδε και εκτίμησε τον Ασιάτη μέσο από την Πρέμιερ Λιγκ - να επανέλθει εφόσον πείσει τη διοίκηση της Μαρσέιγ να προσφέρει περισσότερα. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης