Η Τσέλσι έχει ανάγκη τον καλό Μούντρικ: Νέο κούρεμα και... νέα αρχή με Μαρέσκα (vid)

Από εκείνο το ντεμπούτο του στο «Άνφιλντ», ενάμιση χρόνο πριν, ο Μικάιλο Μούντρικ εμφανιζόταν μονάχα ως... πυροτέχνημα. Αραιά και που. Και τώρα ο Έντσο Μαρέσκα αναλαμβάνει κι εκείνος κάτι που ούτε ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο κατάφερε. Ο Ουκρανός εξτρέμ πρέπει και θέλει να βοηθήσει την Τσέλσι και επέλεξε κι αυτός να κάνει κάτι για να βάλει τον εαυτό του σε mode νέου ξεκινήματος...



Η Τσέλσι έχει ανάγκη τον καλό Μούντρικ: Νέο κούρεμα και... νέα αρχή με Μαρέσκα (vid)

Ο Μούντρικ ενάμιση χρόνο μετά τη μετακίνησή του στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι, γνωρίζει πολύ καλά πως δεν έχει καταφέρει τίποτα απ' όσα περίμεναν στο σύλλογο και που φυσικά μπορούσε κι εκείνος να δώσει στην ομάδα του.

Ο κόσμος των «μπλε» έχει υπάρξει ιδιαίτερα επικριτικός μαζί του αρκετές φορές, έχει δυσαρεστηθεί, έχει αναρωτηθεί αν τελικά τα χρήματα που διατέθηκαν για τον ποδοσφαιριστή έπιασαν ή θα πιάσουν τόπο και ο διεθνής εξτρέμ παλεύει με τον εαυτό του. 

 

 

Προσπαθεί να φανεί χρήσιμος, να γίνει σημαντικός στα πλάνα του προπονητή του, να πάρει πρωτοβουλίες, να κουβαλήσει περισσότερο το παιχνίδι των «μπλε», αλλά μέχρι στιγμής το έχει πράξει στον ελάχιστο βαθμό. 

Φέτος επέλεξε να κάνει και κάτι που δείχνει και τη σκέψη του για μια νέα αρχή. Κι ας καθυστέρησε ενάμιση χρόνο αυτή η νέα κατάσταση με την μπλε φανέλα .Ο Μούντρικ κούρεψε τα μαλλιά του και θέλει αυτό να φανεί... καθοριστικό για να παρουσιάσει έναν νέο εαυτό στην Τσέλσι .

Ο Μαρέσκα μιλάει συνεχώς μαζί του, τον συμβουλεύει, του δίνει οδηγίες στις προπονήσεις, προσπαθεί να κάνει σωστό man management μαζί του και η ομάδα έχει τρομερή ανάγκη από την καλύτερη εκδοχή του Ουκρανού. Γιατί, αν δεν το καταφέρει ούτε και φέτος, τότε μάλλον θ' αρχίσει να γίνεται πια άλλη κουβέντα για το μέλλον του... 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης