Μετά το Euro 2024, ο Μέινου παίζει μπάλα στις παραλίες πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν (vid)

Η ηλικία του είναι τέτοια που τον γεμίζει με ενθουσιασμό και παρορμητικότητα. Κάπως έτσι ο Κόμπι Μέινου μετά τις θετικές εμφανίσεις στο πρώτο του Euro μόλις στα 19 του χρόνια, παίζει μπάλα μέχρι και στις παραλίες, προτού επιστρέψει στη δουλειά και στηρίξει τη Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαγκ. 



Μετά το Euro 2024, ο Μέινου παίζει μπάλα στις παραλίες πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν (vid)

Ο Μέινου με την υπομονή που είχε και την επιθυμία του ν' αποκομίσει όλα τα χρήσιμα μαθήματα και τις εμπειρίες που θα του πρόσφερε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας, έφτασε σε σημείο να παίξει μέχρι και βασικός με την εθνική Αγγλίας στην πορεία μέχρι τον μεγάλο τελικό του τουρνουά. 

Έπεισε τον Σάουθγκεϊτ, πήρε τις ευκαιρίες που άξιζε, κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις, αλλά το ποδόσφαιρο είναι μόνιμα στο μυαλό του. Γι' αυτό και βρήκε ευκαιρία να παίξει και να... ανεβάσει λίγο τους παλμούς του, ακόμα και στην παραλία! 

Τα έβαλε με πιτσιρικάδες επιδεικνύοντας την τεχνική του, διασκέδασε για λίγο και μάλλον μετά η βουτιά θα ήταν ακόμα πιο δροσιστική. 

Ο Μέινου θα ενσωματωθεί λείαν συντόμως στην προετοιμασία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα ξεκινήσει νέο «Μαραθώνιο» αγώνων. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης