«Tiki – taka» αλά… Λίβερπουλ, «γκολάρα» του Σαλάχ και το μυαλό σε Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ! (vid)

Η Λίβερπουλ δουλεύει πολύ στις προπονήσεις, ο Άρνε Σλοτ ζητά κοντά τις γραμμές και επιδιώκει την καλή κυκλοφορία της μπάλας. Και κάπως έτσι, ο Μοχάμεντ Σαλάχ πέτυχε το κορυφαίο γκολ της προετοιμασίας, 48 ώρες πριν από το φιλικό με την Άρσεναλ!



«Tiki – taka» αλά… Λίβερπουλ, «γκολάρα» του Σαλάχ και το μυαλό σε Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ! (vid)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κυλά η προετοιμασία της Λίβερπουλ στις Ηνωμένες Πολιτείες, λίγες ώρες μετά τη φιλική επικράτηση επί της Ρεάλ Μπέτις με 1-0, χάρη στο γκολ του Ντόμινικ Σόμποσλαϊ.

Μάλιστα, αισίως η ίδια η ομάδα, αποφάσισε να αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, στιγμές από την προπόνηση του Άρνε Σλοτ, που είχε χωρίσει τους «κόκκινους» σε… στρατόπεδα.

Έπαιζαν αντίπαλοι, ο Κώστας Τσιμίκας ήταν με τους… βασικούς και η επίθεση ξεκίνησε από τα πόδια του Σόμποσλαϊ. Πήρε την μπάλα, βρήκε τον Μοχάμεντ Σαλάχ και αυτός με μία επαφή με το στήθος τον Έλιοτ.

Ο τελευταίος του «έστρωσε» την μπάλα, το «tiki – taka» δούλεψε και ο Αιγύπτιος προέβη στην κλασσική του κίνηση. Έκοψε προς τα μέσα, σούταρε στην «κλειστή» γωνία, πέτυχε «γκολάρα». Και πλέον, η Λίβερπουλ στρέφει την προσοχή της στις δύο επόμενες φιλικές αναμετρήσεις, απέναντι σε Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Δημήτρης Μανάκος