«Βαρετό»: Το σχόλιο – έπος του Μπεν Γουάιτ σε συμπαίκτη του, μετά το Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

«Κλασσικός» Μπεν Γουάιτ, δεν… χαρίστηκε στον Γιάκουμπ Κίβιορ, μετά το φιλικό της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στις Ηνωμένες Πολιτείες!



«Βαρετό»: Το σχόλιο – έπος του Μπεν Γουάιτ σε συμπαίκτη του, μετά το Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Το φιλικό της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στις Ηνωμένες Πολιτείες, ολοκληρώνεται και οι «κανονιέρηδες» επικρατούν με 2-1.

Η εικόνα τους είναι καλή, κερδίζουν με ανατροπή και πανηγυρίζουν κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους», σε ένα ματς… πρόγευμα, αναλογικά με αυτό που θα λάβει χώρα μεταξύ τους, στις 3 Δεκεμβρίου, στο «Έμιρεϊτς».

Ο Γιάκουμπ Κίβιορ λοιπόν, μία ημέρα μετά, αποφάσισε να αναρτήσει μία φωτογραφία στο Instagram, που απεικονίζει τον ίδιο στο φιλικό. Έπαιξε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο, στο πλευρό του Γκάμπριελ Μανγκαλάες, ήταν εξαιρετικός και οι φήμες για μεταγραφή στη Μίλαν συνεχίζονται.

Ωστόσο, στην φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό, δεν έβαλε κάποια περιγραφή. Ούτε κάποιο emoji, ούτε κάτι σχετικά με το φιλικό και την Άρσεναλ. Λίγες ώρες μετά, ο Μπεν Γουάιτ σχολίασε την ανάρτηση και έγινε… viral. Του έγραψε «boring», αναφερόμενος στη… σκέτη φωτογραφία, για να έρθουν φίλοι της Άρσεναλ και να γελάσουν με την τοποθέτησή του!


 

Δημήτρης Μανάκος