Ο «εκνευρισμός» του Πεπ με Άλβαρες στις δηλώσεις και το… αινιγματικό σχόλιο για Ντε Μπρόινε και Σίτι!

Εκνευρισμένος έμοιαζε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα ο Πεπ Γκουαρδιόλα, που αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Χούλιαν Άλβαρες στη Μάντσεστερ Σίτι. Είπε την ίδια φράση... πολλές φορές, ενώ ήταν πολύ πιο ήρεμος σε ό,τι αφορά τον Κέβιν Ντε Μπρόινε!



Ο «εκνευρισμός» του Πεπ με Άλβαρες στις δηλώσεις και το… αινιγματικό σχόλιο για Ντε Μπρόινε και Σίτι!

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Μάντσεστερ Σίτι στις Ηνωμένες Πολιτείες και αισίως, ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε στον Τύπο, μία ημέρα πριν τη σέντρα της φιλικής αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα.

Αναφέρθηκε στα αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας, αλλά έμοιαζε να… εκνευρίζεται όταν ρωτήθηκε για τον Χούλιαν Άλβαρες και τη δήλωσή του πως θέλει να σκεφτεί το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι.

Συγκεκριμένα, ο Καταλανός προπονητής είπε πως κατά την γνώμη του ο Αργεντινός πήρε χρόνο, αλλά είναι δεκτό να θέλει και άλλο. Ξεκαθάρισε όμως, πως πρέπει να σκεφτεί και να απαντήσει στην ομάδα, πράγμα που ανέφερε και αρκετές φορές!

Αναλυτικότερα, ο Πεπ είπε για τον Άλβαρες:

«Διάβασε όσα είπε. Θέλει να σκεφτεί. Εντάξει, ας σκεφτεί και θα μας ενημερώσει τι θα κάνει. Ο Χούλιαν έπαιξε πολύ. Θέλει περισσότερο; Είναι δεκτό. Ας σκεφτεί λοιπόν. Και όταν σκεφτεί, θα μας ενημερώσει!»

Από την άλλη πλευρά, αναφέρθηκε πολύ πιο… ήρεμα στον Κέβιν Ντε Μπρόινε, λέγοντας πως δεν έχουν μιλήσει οι δυο τους, αλλά η Σίτι τον ενημέρωσε πως δεν υφίσταται επίσημη πρόταση για να πουληθεί. Παρά ταύτα, η απάντησή του ήταν ξανά αινιγματική!

Συγκεκριμένα, η τοποθέτηση του Καταλανού προπονητή για τον Βέλγο:

«Δεν έχω μιλήσει μαζί του, αλλά η ομάδα μου είπε πως δεν έχουμε δεχθεί πρόταση. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά ελπίζω να μείνει. Εξαρτάται από τον Κέβιν τώρα, αλλά μου είπαν πως θα μείνει!».

 

Δημήτρης Μανάκος