Μήπως για αυτό η Λίβερπουλ έχει… αρνητικό ρεκόρ στις μεταγραφές; Η βασική προϋπόθεση του Σλοτ για να πάρει παίκτη!

Έχει θέσει μία συγκεκριμένη προϋπόθεση η Λίβερπουλ ως προς την ενίσχυσή της και για τον λόγο αυτόν, καθυστερεί στις προσθήκες της, ούσα πάντως η μοναδική ομάδα στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα, δίχως μεταγραφή!



Μήπως για αυτό η Λίβερπουλ έχει… αρνητικό ρεκόρ στις μεταγραφές; Η βασική προϋπόθεση του Σλοτ για να πάρει παίκτη!

Μπορεί η Λίβερπουλ να βλέπει την προετοιμασία της να κυλά θετικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει αρνητικό πρόσημο, ως προς τη μεταγραφική της ενίσχυση.

Διότι πρόκειται για τη μοναδική ομάδα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα, που δεν έχει ολοκληρώσει ούτε μία κίνηση, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Πολλοί αναρωτιούνται τον λόγο, αλλά αισίως, ένα ρεπορτάζ του «The Athletic», φρόντισε να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αναφέροντας μία βασική προϋπόθεση, προκειμένου να προβεί σε μεταγραφή η ομάδα του Άρνε Σλοτ.

Έχει να κάνει λοιπόν με την ηλικία του εκάστοτε ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με το έγκριτο αθλητικό σάιτ, οι «κόκκινοι» έχουν αποφασίσει πως οι παίκτες που θα προσθέσουν στο ρόστερ τους, θα είναι κάτω των 24 ετών.

Αυτό αποτελεί βασικό ζήτημα για αυτούς, την στιγμή που θέλουν όμως και την εμπειρία των συγκεκριμένων παικτών, σε αυτό το επίπεδο.

Στόχος τους πάντως, είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ώστε να αναπληρώσουν το κενό του Ζοέλ Μάτιπ, αλλά και ενός μέσου. Πόσω δε μάλλον, αν αποχωρήσει από το «Άνφιλντ» ο Γουατάρου Έντο, σε ένα γεγονός που δεν συγκεντρώνει πάντως ιδιαίτερες πιθανότητες!

Δημήτρης Μανάκος